Лицата, Събития
Leave a comment

Fuckup Nights Sofia, vol.14

Fuckup Nights е глобално движение, където хора от различни професионални сфери се изправят на една сцена за да споделят техните истории свързани с неуспеха и уроците научени от тях.  На всеки ивен трима или четирина лектора рамките на седем-десет минути, използвайки до десет слайда в презентация ще разкажат за това. 

Fuckup Nights е най-бързо разрастващото се глобално движение, провеждано в над триста града и деветдесет държави.

Във Fuckup Nights вярваме, че трудните разговори са още една положителна крачка  към благополучието и създаването на свят с по-малко его. Вярваме, че човек израства и се учи от провала. 

Във Fuckup Nights празнуваме опитите, вместо да заклеймява неуспехите. Освен това FUN е забавен и чудесен начин за нови запознанства и нетуъркинг. 

Форматът  е отразен и  препоръчван от над 100 медийни издания, като Forbes, New Yorker, Huffington Post и BBC. Наши партньори са фирми като Unilever, Roche, Airbus и стотици други, с които работим заедно в посока укрепване на  културата на устойчивост и иновативност.

Andrey Bachvarov е сериен предприемач с 20 години международен опит в енергетиката и информационните технологии и свързани стартъпи. Той вярва, че е полезно да учиш от грешките си, поне докато помъдрееш и не започнеш да учиш от грешките на другите.

Живота често поднася ситуации, когато нервите, личната преценка и самообладание не винаги сработват и тогава единственото, което осмисля болката, разочарованието и дори унижението са ИЗВОДИТЕ. Fuckup историята за изводите е свързана с началото на кариерата му, когато е поканен да представи на конференция в София, легендарния Гай Кавазаки, един от основните ранни маркетолози на бранда Apple.

Когато Гай не успява да дойде и дори конферентната връзка се разпада, Андрей внезапно се озовава пред препълнена зала от 500 души в Народния Театър и вместо минутно представяне се налага да говори четвърт час за да спаси ситуацията. Най-големите глупости за минута време изречени пред 500 човека, платили всеки над 500 лева да слушат нещо важно. Тук е да сподели как това изключително му е помогнало после.

Ивайло, един от лекторите на Fuckup Nights vol.14! Супер готин и изпълнен с енергия, независимо от многобройните fuckups!

Ивайло Георгиев е партньор в бизнес академия CEO Club Academy и основател на едно от най-големите нетуъркинг събития в България „Нощта на Предприемачите“. На 26 г., завършил НСА „Треньор по Плуване“ и „Учител по Физическо възпитание и спорт“. Въпреки че в живота си е срещнал повече неуспехи отколкото успехи, на лице е ясна възходяща линия. Ще ни разкаже как да губим без да губим ентусиазъм по пътя към живота който наистина желаем.

Биляна Тодорова е работила дълги години, като проектен, ивент и ПР мениджър, в различни корпоративни среди и в частния сектор. Стартирала е няколко пъти успешни начинания с партньори, докато накрая намира себе си и създава собствените брандове 1 Метър Шоколад и Цар Шоколад. На сцената на Fuckup Nights Sofia ще ни разкаже какви са били предизвикателствата, които е срещнала в създаването и налагането на шоколадите.

Какви са спънки за нишови продукти, като нейните във дистрибуция и как, колкото и добър продукт да имаш, нещата понякога не са в твоя полза. Изводите и уроците все пак остават незаменими!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *