Събития
Leave a comment

Fuckup Nights Sofia vol.17

Какво са ни приготвили супер якият екип на Fuckup Nights Sofia ще разберем на 10-ти декември, отново в добре познатата ни вече локация Национален студентски дом, начало 18:30 часа. Лекторите звучат страхотно, а разбрахме, че ще има и изненади за присъстващите. Какви обаче ще са те, не знаме. Ако искате да разберете, не пропускайте Fuckup Nights Sofia vol.17. Струва си, гарантираме ви!

Катерина Хапсали е дългогодишен журналист, както и популярен автор на романи. Със своя бестселър „Гръцко кафе“ печели включително наградите „Перото“ и „Цветето на Хеликон“. Учила е и е пътувала къде ли не по света и неслучайно твърди, че обича да колекционира места, истории и хора. В момента Катерина е PR на една от най-престижните бизнес организации у нас, а основното си вдъхновение за писане и работа черпи от своя 8-годишен син Ахилеас.

Историята, която Катерина Хапсали ще ни разкаже не е нещо, за което е говорила публично досега. А именно – какво се случва с първата версия на романа й „Сливовиц“ и защо решава да я изтрие категорично, без замисляне?! Днес втората версия на „Сливовиц“ е вече издадена и книгата среща изключително топъл читателски прием. Но как се стига до онова първо инфарктно натискане на бутона „delete“ и кои са уроците, които писателката научава? Очаквайте един откровен разказ за смазващото бреме на хорските очаквания и бунтът на автора.

Иван Басан прави Операции без да е доктор, но с претенция за хирургическа точност в телекоми и финтеци у нас и Африка.
Преди 18 години става баща и кръстник на *88. Седем години по-късно се разделя с Мтел и позицията Директор Операции. В последствие, като Главен Търговски Директор в Глобул оглавява кървавата битка за задържане на Клиента след въвеждането на Преносимостта.
От 2013г. практикува в Зимбабве, ЮАР, Камерун и за кратко в Нигерия като СОО за MVNO, Fintech и BPO компании.
„Влизай трудно – излизай по-трудно“ е името на неговия камерунски F**k-Up, в който той ще ни разкаже за инвестиции, лицензи, корупция и още нещо.

Кой е Мишо Дурчев?
Мишака, както го наричат близките му, е човекът с Cohones-ите. Той е бивш мениджър в комуникационна агенция и от много години се занимава с производство на всевъзможни продукти и нещица. Но докато преди ги е произвеждал за други клиенти, през последните години той започна да произвежда за себе си и се превърна в бащата на новата българска крафт пивоварна Cohones.

Днес Cohones е една от най-прогресивните и бързо развиващи се български пивоварни, която се превърна в пример както за правене на бира, така и за комуникирането ѝ.

Btw името на бирата е перфектно описание на създаването ѝ. Защото се оказва, че да започнеш нещо свое, особено ако е собствена пивоварна, не е никак лесно. И са си нужни истински големи кохонеси (знаете какво е това), за да напуснеш работата си и да можеш на спокойствие да бориш бумащини, институции и какви ли не очаквани и неочаквани провали.

Но Мишо е чистото потвърждение, че си заслужава. И че да имаш топки, се отплаща. Останалото… ще го разкаже той.

Юрий Алкалай е съдружник и директор в Еконт Експрес (Гръцки и Кипърски пазари).Инженер по автоматика.

Кариера – мениджърски позиции в електронно правителство, телекомуникация, автомобилен пазар, външна търговия и баща на три прекрасни деца.

А ако се питате защо един директор на компания е с бейзболен екип, ами защото е вицепрезидент на Европейската Конфедерация по бейзбол и софтбол!

Освен това Юрий започва обещаващ бизнес с текстил, търговия и мода. Звучи доста бляскаво, нали? Но какво може да се прецака по пътя и то в Украйна, ще разберем от самия него на 10-ти декември.

В началото и в паузата ще ви зарадваме с някой любими парчета в изпълнение на Оги от Oggi D Music!

Водещ – актьорът и ТВ водещ Igor Damjanov!

Повече за събитието, можете да разберете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *