Събития
Leave a comment

Fuckup Nights vol.15.

Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец, в над 300 града по света. Събитие, в което няколко души ще се се изправят на нашата сцена за да споделят за своите професионални „несполуки“ и уроците научени от тях.

Точно така….защото ако не се проваляме, значи не опитваме. Пътят към успеха е осеян с неуспехи и се учим и израстваме именно от тях.

Както казват хората доброто решение идва с опита, а опита идва с лошите решения!

Кои ще бъдат лекторите този път и от коя професионална сфера, следете на страницата ни, ще обявим съвсем скоро!

Четирима лектори, четири различни истории!

George Naydenov е издател на сп. Business Club, единственото списание в България фокусирано върху малкия и среден бизнес. Управляващ съдружник на UpSkills, Next Generation Solutions и Tactical and Hunting Gear. Той е предпримач, визионер и мениджър от ново поколение. В портфолиото си от професионални успехи има позициии, като вице-президент “Продажби” на Allianz Bulgaria Holding, директор “Маркетинг и Продажби” в Kreston BulMar, съветник по икономическите въпроси на заместник-министър председателя по европейска политика и институционални въпроси на Република България, както и водещ на обзорна икономическа рубрика в Bloomberg TV Bulgaria. В управляването на бизнеси до момента е реализирал сливания и придобивания на дружества и е извеждал компании от сериозни финансови кризи.

Тайните препъни камъни и трънливия път към успеха в бизнеса, Георги ще разкаже за първи път пред аудиторията на FuckUp Nights.

В кино средите казват, че най-лошо е да те наака пиле по време на снимки. Дали това е най-лошото, което може обаче да ти се случи или има и друго ще ни разкаже Teo Chepilov. Тео е един от създателите на някои от най-успешните български сериали на всички времена като „Домашен арест“, „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, както и на игралния филм „Дъвка за балончета“. Новият му авторски комедиен филм „Екшън“ се очаква скоро по кината. Той е един от водещите автори в списание GoGuide със статии като 10-ТЕ НАЙ-ЯРКИ ВИДА СОФИЯНЦИ, достигнала рекордните 500 000 четения. Сборникът му с разкази „Ситуация след ситуация“ се превърна в бестселър и сред най-култовите заглавия от модерната българска литература. Тео Чепилов е учил в драматургия в НАТФИЗ и диджитъл филмейкинг в New York Film Academy. Отскоро отново се занимава със стендъп и излиза на сцената като част от комедийните шоута на Inside Joke.

Успехът на провала!

Миролюба Бенатова един от най-провокативните български журналисти,  изключително интересна и вдъхновяваща жена, с над 50 филмa и разследвания за „btv репортерите“, „Код: Криминално“ и „Хрътките“. Миролюба успява да провокира с теми, като трафика на кокаин, източването на холандската социална система от българските роми, организирана просия в Швеция, успелите българи в Америка и още много. Последните 6 години води авторската рубрика “Миролюба Бенатова представя” в NOVA TV с разследвания, документални филми, репортажи и интервюта.

Има над десет професионални награди и е единственият български журналист, получил номинация със стойност на втора награда, от Международния консорциум на разследващите журналисти, базиран в САЩ, за разследването „Трафик на бъбреци“.

Каква е цаната, която плаща, за да достигне до истината? Какво я е накарало професионално да се преквалифицира, уроците и изводите научени от това ще сподели с нас на сцената на Fuckup Nights vol.15.

Яна Вълчанова – На 40 г., от София, майка на 2 деца и куче.

Магистър по Социална психология и Магистър по Управление на човешките ресурси.

С 20 години опит в областта на Управлението на човешки капитал – предимно за големи и добре познати компании, през последните 10 години в ИТ сектора.

Започва кариерата си като специалист Подбор в ОВЕРГАЗ и се развива професионално, когато, преди 1 година напуска корпоративната среда от длъжността Вице Президент Човешки капитал в Онлайн Форекс компания, за да стартира собствен бизнес.

Съсобственик на REDPILL Consultancy Bulgaria, Собственик на бранда DELICATE by Yana Vu, консултант със собствена рубрика в “На Кафе” по NOVA.

Някъде по пътя, се случва една история за грешните преценки, като илюстрация на правилото, че ”Обущарят ходи бос”. Как, въпреки десетките хиляди проведени интервюта и натрупания опит, прави драматична грешка в преценката си за хората и се “сгромолясва” от много високо. Там, изведнъж, от ниското, Егото изглежда чудовищно неадекватно и шамарът, който сама си удря, я вади от коловозите за дълго.

Заповядайте и станете част от глобалното движение на Fuckup nights, нямаме търпение да ви видим!

Запазете датата 15-ти октомври!

Национален студентски дом-камерна зала!

Отваряне на вратите: 18:30ч.

Начало:19:30ч.

Вход:10лв. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *