Събития
Leave a comment

Fuckup Nights vol.19

Ако сте чували за Fuckup Nights Sofia, но все още не сте били, то тогава сте пропуснали със сигурност едно от най-вдъхновяващите събития в София. Fuckup Nights започва началото си през 2012г. от Мексико Сити и в момента вече се провежда в над 300 града по целия свят, а вече и в София.  Всеки месец на сцената на Fuckup Nights Sofia се качват трима-четирима души, от различни професионални сфери, за да споделят своята история, в която нещо се е провалило. Провалени сделки, фалирали бизнеси, разпаднати партньорства и още много. Какво е станало, защо и уроците научени от това. 
Интересно нали? Казват, че мъдрите хора се учат от грешките на другите! Е, ние се учим от мъдростта на всички, които се качват да споделят своя опит от сцената на Fuckup Nights Sofia. Ако се зажаднели за нещо истинско, човешко и вдъхновяващо то това е вашето събитие.
Очакваме ви на 11.02.2020, Национален Студентски Дом!
Отваряне на вратите – 18:30ч.
Начало – точно в 19:30ч.

Кои са лекторите, които ще се качат на сцената на Fuckup Nights vol.19?

Гена Събева е бизнес дама от началото на 1990г. Завършила Техническият университев в гр. София, специалност „Радио и телевизия”. През 2010г специализира „ Интериорен дизайн” в Нов Български Университет в гр. София. Гена Събева е председател на „Асоциация на интериорните дизайнери в България”(АИДБ) от 2010година а от 2019година е в управлението на „Българската търговско-промишлена палата” (БТПП). Госпожа Събева учредява „Агенция за инвестиции в строителството”(АИС) с цел, пълното обслужване на български и чуждестранни инвеститори.

Нейна основна мисия е развитие на предприемачеството. Мотивирана от франчайз модела на „ВИТ Борсата за матраци”, която дава възможност на търсещите хора да останат в България и да развиват печеливш собствен бизнес. Председател на „Бизнес лейди клуб” – женското предприемачество е една от каузите, в които влага много ентусиазъм!

Гена подкрепя дейността на съпруга си Илия Събев. Основната дейност на семейната фирма е управление на строително инвестиционни проекти. Гена успешно съчетава семейния и бизнес живот вече 23 години. Двамата с Илия отглеждат три деца. Най-голямото предизвикателство за Гена Събева е да бъде пример за успяла жена за децата си, тя е изключително активна личност, затова не е учудващо, че любимото й занимание е да пътува и чете.

След почти петнадесет години опит в създаване на малки търговски обекти за мебели и домашен текстил, Гена се впуска в предизвикателството да сбъдне една своя дългогодишна мечта – да направи нещо голям и луксозно. Така през 2007г. инвестира сериозни средства в Луксозен бранд за цялостен интериорен дизайн, а през 2011 в голям мебелен магазин. И двете инстанции не успяват, но стъпквайки на опита, който натрупва от тях, в последствие създава успешен български франчайз бизнес модел.

Силвия Петкова – талантливата актриса, която ни грабна със своята непринуденост и талант. Родена е на 7 юли 1987 г в гр. София. Учи испански език в 13 СОУ „Св. св. Кирил и Методий“. Като дете е изцяло отдадена на спорта – плуване, тенис дори и бокс, но в крайна сметка избира да стане актриса. Завършва „актьорско майсторство за драматичен театър“ в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков през 2010 г.
Дебютира в ролята на Жената в пиесата „За мишките и хората“ по Джон Стайнбек, режисирана от Асен Блатечки. Участва във филмите „Лов на дребни хищници“ на режисьора Цветодар Марков, „Радостта и страданието на тялото“, режисирана от гръцкия режисьор Андреас Пантзис, „Нашите малки различия“ на френската режисьорка Силви – Мишел Кейси и нашите ТВ сериали “Пътят на честта“ и „Под Прикритие“ и “Революция Z”. От 2011 година е в трупата на театър „София“, където може да я гледате в „Пипи“, „Тирамису“, “ Олд Сейбрук и последния страстен любовник“, „Съгласие“ и „Кризисен Център“.
Преди няколко години Силвия получава покана да участва в кастинг за една от ролите във филм на режисьор с номинация за Оскар. Предложение, което никой актьор не би пропуснал. Какво обаче се случва и през какво преминава в този момент, ще разберем от самата нея. Има ли човек втори шанс в живота, в прекия и в преносния смисъл?

Ирена Иванова израства в София, но летата прекарва на село, при баба си и дядо си, където се посява семето на любовта към истинската и вкусна храна. Понастоящем Ирена е човекът, който седи зад култовото заведение „Дедо Мацо“ в квартал „Княжево“, известно на всички хора обичащи разходките сред природата и любителите на отлично приготвената храна. Прочетохме за Ирена в един от нашите вестници и нейната история ни грабна веднага, затова решихме да я поканим да участва във Fuckup Nights vol.19.

Ирена е машинен инженер до началото на 90-те, когато редица заводи в България биват затворени и стотици хора остават без работа. Времената на прехода са трудни, но Ирена знае три езика и тотално сменя посоката в следващите осемнадесет години от живота си. Обикаля почти целия свят и накрая отново акостира на родна земя. Какви са предизвикателствата и как пътят я отвежда до полите на Витоша, за да миксира вкусовете на родината със световната кухня, по един непретенциозен начин, ще разберем от самата нея!

Програмата:
18:30ч – Отваряне на вратите – нетуъркинг
19:30 – Начало лекционна част
21:30 – Край на лекционна част
21:30 – Нетуъркинг и happy hour

Ще можете да зададете още въпроси след събитието на лекторите, които са ви харесали, да се запознаете с нови и интересни хора, да обмените опит и идеи, да ни дадете обратна връзка в компанията на Cohones и коктейлите на The Pogues и Club Mate в специален Аfter Happy Hour.
Ако имате вашите вдъхновяващи истории за провали, пишете ни, ще бъдем щастливи да ги споделите с нас, от сцената на Fuckup Nights Sofia!
Повече за събитието можете да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *