Лицата
Leave a comment

Летни закачки с Puffy, Стела, Денис и Борис

 Днес ви представяме трима млади и много усмихнати хора, с които се срещаме, за да ни разкажат повече за Puffy. Това очарователно надуваемо приспособление е с вас навсякъде, където отивате. То се прибира в компактна чантичка и може да се постави дори и във вода! Понеже Puffy се превърна в истински хит, пожелахме да научим повече за градската суперзвезда от креативните хора, които я представиха в България. Разберете повече за летните закачки и за живота като за вечно приключение от тримата ни гости, с които се забавлявахме много, докато правихме снимките към това интервю.

DSC_6000

Здравейте, разкажете ни малко повече за себе си.

Здравейте, накратко ние сме група приятели, които споделят обща страст към outdoor начина на живот и всичко свързано с него. Имаме разнородни хобита като къмпингарство, планинарство, делтапланеризъм, водни и зимни спортове, фотография, видеография и снимане с дрон, организация на партита за близките ни приятели и други.

DSC_6009 DSC_6005 DSC_6004

Как се роди идеята за Puffy?

Много спонтанно. Малко преди миналото лято забелязахме подобен продукт на друг европейски пазар и тъй като скоро щяхме да се прибираме към България, решихме, че искаме да го поднесем и на българския потребител. Разработихме собствена версия и марка, която да пасва възможно най-добре на outdoor лайфстайлa и да бъде на  по-достъпна за българския пазар цена. Имаме много приятели, които водят същия приключенски начин на живот, и знаехме, че Puffy много ще им хареса. Така и стана!

Faces of the City-4 Faces of the City-2

Знаем, че сте изключително активни млади хора, как Puffy се превърна в част от този динамичен живот?

Водим се от максимата, че ние трябва да сме най-добрите клиенти за продукта си. В този смисъл Puffy пасва перфектно на динамичното ни ежедневие. Онзи ден примерно ходихме до Белоградчишките скали, за да снимаме с дрон. Не можете да си представите удоволствието от това да си полегнеш на надуваем хамак на скалите и да се наслаждаваш на изумителната гледка. След изморително каране на сноуборд или летене с делта планер винаги отпочиваме на Puffy-та. Много хора не знаят, но Puffy е перфектният другар дори в зимни условия, защото изолира добре от студа, а зимното слънце по пистите е толкова приятно, че е престъпление да не полегне човек под него.

DSC_6061

С какво Puffy е по-различно от конкурентите си?

Puffy е хамак за активни хора, които обичат да са сред природата и се асоциират с този начин на живот. Puffy сам по себе си не е цел, а средство, чрез което правим приключенията си още по-незабравими, по-удобни и шарени. Иска ни се, когато си в планината и пожелаеш да седнеш да изпиеш чаша чай и да се насладиш на хубавата гледка, да извадиш своето Puffy, да го разпънеш за секунди и да се потопиш в атмосферата. Всеки детайл на Puffy Revolution – от ремонтния комплект, който позволява ремонт на място, през здравата материя, подходяща за всякакви терени, до изключително компактния размер и ниско тегло /измислен е с тази цел – да ти е меко и удобно във всяко твое приключение/.

DSC_6090

Разкажете ни най-забавната ви случка.

Колебаем се между две. Едната – много забавна, се случи на Портокали бийч в Гърция (там снимахме клипчето за Puffy), докато спим без палатки на скалите. Към 4,30 сутринта се събудихме, беше от страшна гръмотевица, придружена със светкавично и много зловещо небе. Светкавично беше и събуждането ни. Събрахме катуна за отрицателно време, а тъй като дъждът в крайна сметка се размина, започнахме снимки в 5 сутринта. Другата забавна случка отново се случи по време на това пътуване.  Бяха августовски жеги, а искахме да снимаме над Мелник. Катерихме един час по прашен път нагоре, стигнахме мястото за снимки и бързо установихме, че сме забравили заредените батерии на камерата в колата. Най-безславно слязохме да ги вземем и се върнахме по стръмния прашен път. Точно преди да започнем снимките, надувайки Puffy, го нанизахме на бодлива тел. По закона на Мърфи се оказа, че ремонтният комплект не е в нас.  Спасението го намерихме в подръчни природни материали – залепихме Puffy-то със смола и парче найлонов плик, което сработи много добре! Хванахме хубавата светлина, а видеото вече е факт.

Faces of the City-13 Faces of the City-3

Какво ви предстои през лятото?

Няколко съвместни проекта със симпатични корпоративни клиенти, много събития по столичните паркове и приключения по плажовете и планините.

Puffy Setup GIF

Откъде можем да си набавим Puffy и как точно се разпъва?

Разпъването е най-уникалната черта на Puffy, защото не са необходими помпа или други помощни средства. Загребва се въздух няколко пъти, навива се и се затваря. Всъщност наскоро направихме една много симпатична книжка с илюстрации, които показват как се случва разпъването. Книжката вече включваме във всяко поръчано Puffy, а самите хамаци можете да намерите единствено в нашия онлайн магазин: www.puffy.bg.

Автор: Цветана Бонева

Снимки: Puffy и Цветана Бонева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *