featured, Артисти, Изкуство
Leave a comment

Чаровната Мартина

Мартина е жена, която не може да остане незабелязана, защото слънчевата й усмивка покорява всички. Тя изглежда като истинска суперзвезда, но се държи естествено и мило, а ти започваш да се чувстваш много бързо като неин добър приятел. Днес Мартина ни е на гости, за да ни разкаже за музиката, любовта и всичко, което я вълнува, защото ни е интересно какво се случва в света на талантливата чаровница.

Здравей, Марти! Разкажи ни как минава един твой ден?
Здравей. Всеки ден е необикновен сам по себе си, изпълнен е с много динамика. Обикновено започва с чаша кафе и плод. Признавам, закуската е нещо, без което не мога. Гледам да отделям време и за спорт или някакъв вид движение. А след това се отдавам на приключенията, които ми е подготвил животът. 

Коя беше първата ти среща с музиката?
Много отдавна я срещнах за първи път. Може би дори не съм осъзнавала какво се случва около мен, тъй като съм родена и израснала в семейство на музиканти и неминуемо винаги е звучала музика под една или друга форма покрай мен. Помня първата сцена, на която се качих. Бях на 9 години, когато изпях любимата си песен от репертоара на моята майка Джина от „Трамвай номер 5“ – „Усмивката“, на сцената на „Като лъвовете“. Беше голямо вълнение за мен. Усещах, че това ще е и моята пътека в живота.

Кои са изпълнителите, на които се възхищаваш?
Голяма почитателка съм на старата поп музика и rNb.
Обожавам Марая Кери, Стиви Уондър, Стинг, Алиша Кийс, Бойс Ту Мен и много други. Искрено ми липсва звученето на 90-те, мелодичните поп парчета, които някак ме зареждат с много настроение.

Кое те вдъхновява?
Най-голямото ми вдъхновение е любовта. Това е движещата сила в моя живот. Тя е тази, която ми дава сили да се боря и да се справям с всяка трудност. Благодарна съм, че я срещам всеки ден в лицето на близките ми – семейство, приятели…!

Къде намираш любовта?
Намерих я преди 2 години в Барселона!

Разкажи ни какво ти предстои през лятото?
Пред мен са изключително много промени. Очакват ме доста пътувания и срещи с нови хора. Нови и изненадващи проекти също са на път. Готова съм да тръгна по пътя, който Бог е избрал за мен.

Коя е любимата песен, която си изпяла?
Труден въпрос. В живота си съм изпяла много песни. Вероятно онази, която е оставила най-голям белег в сърцето ми, е „За старата любов“, с която закрих спектакъла на голямата Нешка Робева „Среща в спомена“ преди няколко години.

Пожелай ни нещо!
Ще пожелая на всички да са живи и здрави, смирени и вярващи, че най-доброто предстои! Защото е така!

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Наталия Калчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *