Лицата
Leave a comment

Меги Димчева

   Много от вас най-вероятно се сещат коя е следващата ни  героиня. Меги е другата половинка на предаването, подаряващо красиви емоции, „Търси се“. Днес ние се опитваме да научим нещо повечко за нея и да разберем какво й дава воденето на това шоу. Първата ни среща беше преди около две години, когато аз бях на другия стол. Тя успя да ме спечели и да навлезе в душата ми, както само най-близките могат. Как успява да разплаче гостите си и да достигне до техните сърца, разберете от самата нея.

Здравей, Меги. Каква беше първата ти мисъл, когато се събуди?

От почти две години тази първа мисъл, гледайки пробуждащото се до мен мое детенце : „Господи, благодаря ти, че съм майка на това прекрасно момченце! Започна нов, още по-хубав ден, заедно с него и с любимите ми хора!“

Как започва един твой ден?

Започва с усмихнатото личице на Тино, прегръдки, пробуждания. После закусваме… След това готвя нещо за обяд. Общо взето, всички дни до обяд са в този график. Обикновено след това излизам, ако имам някакви задачи. Обожавам пътуванията – всеки ден е различен, усещам свобода, лекота, затова гледаме повече да пътешестваме с моето семейство.

Какво е да си водещ на „Търси се“?

Най-прекрасното нещо, което ми се е случвало не само в професионален план, но и в живота като цяло. Защото „Търси се“ за мен не е просто професионален ангажимент, а начин на съществуване, който обожавам! Предизвикателно е, интересно е, зареждащо, със срещи с толкова много хубави хора, усмихнато, но в същото време дълбоко и най-вече много, много емоционално!

Какво търси Меги?

Най-важните неща в моя живот вече са открити… Сега търся стойностните преживявания на емоционално ниво – хармония със себе си, спокойствие на духа, пътешествия, взаимна любов с приятелите, време за семейството, което да изкарваме по най-приятния начин.

  

Как се намерихте с Нели?

Колкото и случайно да изглежда, аз не вярвам в случайните неща… Намерихме се в нашето „търсене“ и сбъдване на мечти в Първата интернет телевизия. Познахме се, вървяхме заедно и плътно една до друга дълго време. Сега сме открили свои светове, които споделяме по различен начин, но пак съществуват близостта и приятелството!

Коя беше последната книга, която прочете?

На Соня Чокет, „Призовете водачите си“. Тя разказва за това как всеки от нас има свои ангели, от раждането си до смъртта, които го закрилят и когато има нужда от тях, може да ги повика. Интересна теория, в която започвам да вярвам 🙂 Иначе обичам да препрочитам пасажи от мои любими книги в зависимост от нуждата да си припомня нещо и да се усмихна!

Какво правиш в свободното си време?

Пътешествам! Това е любимото ми занимание. Щастлива съм, че до себе си имам човек, чиято страст също са пътуванията и опознаването на нови места – съпруга ми Ивайло! Благодарение на него отворих съзнанието си за непознатото и към красотата на природата, обикнах планината и умението да изживявам тези моменти пълноценно.

Определи любовта с три думи.

Близост. Заедност. Споделеност.

Как изкарвате лятото със семейството ти?

В пътешествия предимно. Още в началото на март бяхме на Канарските острови, където за първи път тази година се срещнахме с моретo. Продължихме с остров Крит и невероятни плажове в Гърция около Сивота и Парга, където планината и морето са едно цяло. Когато сме в София, пък бързаме да се качим на разходка на Витоша, а сега ни предстои пътуване до любимите Родопи.

Кой е любимия ти сезон и защо?

Харесвам пролетта, която свързам с раждането на нещо ново, нещо предстоящо, нещо хубаво. Обичам я и защото след нея идва лятото, когато се чувствам най-свободна, волна, пътешестваща и когато имам най-много време за любимите хора.

Пожелай ни нещо.

Разбира се на първо място е здравето! За това се моля всеки ден – всички да сме здрави, защото само така ще можем да изживеем най-пълноценно хубавите емоции, които ни предстоят! Обичам да изучавам хората, да ги анализирам и опознавам, така че ви пожелавам да срещате още много позитивни и усмихнати хора, които с енергията и действията си да вдъхновяват останалите. Пожелавам ви смелост, устременост и свобода на полета! Успех!

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *