Зодиак
Leave a comment

Месечен Хороскоп – Февруари 2020

ОВЕН 

Динамика и желание за промяна ще съпътстват Овена през първите дни на февруари. Нови възможности в професионален план чакат да бъдат открити, но все пак – избирайте внимателно. Не всичко, което блести, трябва да бъде грабнато! Възможно е да бъдете избирателни към широкия социален кръг, а и вероятно е дошло времето да оставите встрани отношения, които вече не работят. Периодът е добър да се обърнете към себе си и да помислите кои са истински ценните хора и от какво се нуждаете, така че – обичайте се повече – по този начин ще дадете и много повече на останалите! 

В средата на месеца ще почувствате желание да се погрижите за външния си вид и да се насладите на хубавите неща от живота, защото от 8 февруари планетата на красотата, любовта и естетиката ще влезе във вашия знак. Използвайте момента за творчески начинания или за промяната, от която се нуждаете. На 9 февруари ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете, управляващи сферата на здравето и ежедневните работни ангажименти. Не се претоварвайте, помислете как да създадете баланс между належащото и вътрешния живот – той също заслужава подхранване. Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало. 

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020 г. в знака Риби. Обърнете се към неизказаните неща пред самите вас – възможно е подсъзнанието да ви върне към теми, които сега може да анализирате. По възможност не подписвайте нови документи и не правете покупки. Желая ви успех! 

ТЕЛЕЦ 

Социалният живот ще бъде на преден план за Телеца, който може би спонтанно ще се отправи на пътешествие или ще се потопи в изучаването на вълнуващи теми. В работен план ще се иска воля и характер – възможно е да има нужда да се утвърдите, като заявите позиция. Бъдете ясни, но не излизайте от добрия тон – никой няма нужда от излишно нервно напрежение. 

От 8 февруари ще почувствате желание да се обърнете към себе си и най-вече към душевните си потребности, когато планетата на красотата, любовта и естетиката ще влезе в знака на Овен. На 9 февруари ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете, управляващи сферата на децата, творческите активности и големия колектив на съмишлениците. Не се претоварвайте, помислете как да създадете баланс между времето за себе си и това за приятелите. Трябва ли да промените отношенията си към ваш проект, към децата, или да преподредите многото идеи в главата си? Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало. 

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи през 2020-а в знака Риби. Възможно е да направите промяна в плановете или да възникнат някои недоразумения сред колегите и приятелите. Потърсете нови варианти и изчиствайте разминаванията в движение. Ако имате възможност, не подписвайте нови документи и не правете покупки. Желая ви успех!

БЛИЗНАЦИ  

Напоителен социален живот очаква Близнаците през февруари. Компаниите ще предлагат приятни занимания, но и работни ще бъдат фокус за месеца. Възможно е отношенията с половинката или бизнес партньора да бъдат по-динамични от обикновено, но към края на месеца нещата ще си дойдат на мястото. Не е изключено финансово подобрение с неочаквани приходи или успешни банкови дела.    

От 8 февруари ще изпитате желание да се забавлявате повече и да се отворите към външния свят и новите възможности – планетата на красотата, любовта и естетиката ще влезе в знака на Овена. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете, управляващи дома и професионалното развитие. Сега е времето да изберете как да свържете тези две толкова важни сфери в живота на човек. Има ли нужда да се погрижите повече за себе си и за семейството? Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало. 

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020 г. в знака Риби. Възможно е да има малък хаос на работното място, така че бъдете по-наблюдателни и не губете търпение. Избягвайте подписването на нови документи и не правете покупки. Желая ви успех!

РАК 

Творческа среда очаква Раците през февруари. Професионалният живот ще предлага възможност да се разгърнат и да се чувстват оценени – едно от най-важните неща за този воден знак. Това обаче ще става с тичане и сериозно темпо, което не трябва да губите. Личните отношения ще предлагат плодове, но за сметка на това ще е добре да са внимателни към финансовата част, която ще изисква най-малкото внимателно използване на бюджета. 

От 8 февруари планетата на красотата, любовта и естетиката – Венера, ще влезе в знака Овен и ще ви предложи възможност да се забавлявате, а също така да откриете време за всички хобита, които търсят творческото ви начало. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете, управляващи финансите и здравето ви. Помислете как да се зареждате по-добре, кой навик да оставите зад гърба си, така че да се чувствате по-здрави. Как печелите и за какво давате своите финанси, също ще бъде тема за осмисляне. Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало.

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020 г. в знака Риби. Непредвидени пътувания или по-скоро – непредвидени случки със закъснения за път, смяна на транспортни средства и всичко в сферата е възможно в този период. Отчитайте по два пъти графика, а за другото не се ядосвайте, Ако е възможно, не подписвайте нови документи и не правете покупки. Желая ви успех!

ЛЪВ 

Отношенията с половинката и бизнес партньора ще бъдат фокус за Лъва през февруари. Месецът ще изисква да помислите как да балансирате между работа и личен живот, тъй като ежедневните ангажименти няма да бъдат никак малко. Погрижете се да проявите воля и да запазите кондиция в ежедневието, което може да се окаже претоварено. Важното е да инвестирате енергия в начинанията, които рано или късно ще дадат плодове.  

От 8 февруари планетата на красотата, любовта и естетиката – Венера, ще влезе в Овен и ще ви предложи възможност да разгърнете всички онези добри идеи и творчески проекти с повече смелост. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете на вашия Аз и отношенията ви с другите. Помислете какво бихте искали да направите, така че да съхраните себе си сред останалите, но и да умеете да партнирате с нужните любов и подкрепа. 

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020 г. в знака Риби. Непредвидени разходи, забавяне по одобрение на кредити и недоразумения в управлението на чужди финанси не е изключено в периода. Бъдете по-внимателните в прочитането на дребните букви. Не е препоръчително да подписвате нови документи и да правите покупки. Желая ви успех!

ДЕВА 

Ежедневните дела ще занимават Девата, която, както обикновено, ще има списък с ангажименти за отмятане. За почивката, забавлението и децата може би няма да остава твърде много време, но за сметка на това имате реалния шанс да превърнете любимото хоби в действащо занимание. Романтиката в личния живот обаче няма да липсва, а финансово също ще се чувствате достатъчно добре. 

От 8 февруари планетата на красотата, любовта и естетиката – Венера, ще влезе в знака Овен и ще ви предложи възможност да потърсите нови финансови ресурси или истински да се наслаждавате на интимния си живот. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете на здравето и ежедневните ни задължения. Помислете как да балансирате ежедневните дейности с времето, в което можете да отпочинете и да се изолирате от всички… които все искат нещо. Вероятно така ще бъдете и по-здрави. 

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020 г. в знака Риби. Недоразумения с работния колектив и малко объркване сред ежедневните задачки не са изключени в периода, в който планетата управител на Девата променя своето движение. Бъдете по-внимателни в детайлите и не забравяйте, че това по принцип е вашата супер сила. Ако има възможност, не подписвайте нови документи и не правете покупки. Желая ви успех!

ВЕЗНИ 

Приключения и забавни моменти очакват Везните през февруари. Не е изключено да се налага да се справят с динамични ситуации, да вземат нещата у дома в свои ръце… и все пак – ще имат силното желание да творят и в свой стил – да правят света едно по-красиво място. Средата ще ги подпомага, така че да развихрят потенциала и вродената им естетика. Вероятно ще се налага да жонглират в различни начинания, но това ще направи живота по-интересен! 

От 8 февруари Венера – планетата управител на вашия знак, ще влезе в Овен и ще ви предложи възможност да откриете нова страна на емоциите с партньора. Не се поддавайте на играта „кой е по-, по-, най“, защото в нея участва единствено егото. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете за децата, хобитата, но и големите групи и мечтите за бъдещето. Помислете как да бъдете тук и сега, нужно ли е да обърнете повече време на забавната и творческата страна или светът е по-голям от това? Периодът е подходящ да прекратите стари навици. 

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020-а в знака Риби. Недоразумения с децата или неразбории в личните ви занимания не са изключени. Потърсете нов подход и начин на комуникация. По възможност не подписвайте нови документи и не правете покупки. Желая ви успех!

СКОРПИОН 

Семейни дела ще вълнуват Скорпиона, а партньорствата в личен и професионален план ще бъдат малко по-темпераментни от обикновено. Тук е добре да овладявате ситуацията с кадифени ръкавици и присъщия магнетизъм, както умеете. Дори и да има дребни спречквания, любовта, романтиката ще присъстват в ежедневието, за да ви напомнят, че Слънцето грее достатъчно силно и през зимните месеци. Пътуванията или обучителните дейности могат да се окажат по-изморителни и натоварени през месеца, но Юпитер ще им помага да вървят в добра посока. 

От 8 февруари планетата на любовта, изкуството и естетиката – Венера, ще влезе в Овен, за да даде допълнителни емоции в любовта и творчески импулс в ежедневието и работната среда. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете на родителите, нашия дом, семейството и кариерата. Помислете какво ви тегли повече към едната или другата сфера от живота, как бихте могли да сте по-успешни, отделяйки достатъчно време за близките. Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало.

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020-а в знака Риби. Вероятно ще има моменти, в които няма да сте на едно мнение с останалите членове на семейството или в стила на планетата – няма да разговаряте на един език по много от темите, касаещи дома. Не обръщайте твърде много внимание на това, опитайте се да изгладите темите, към които се връщате. Ако може, не подписвайте нови документи и не правете покупки. Желая ви успех!

СТРЕЛЕЦ 

Философската страна на Стрелеца ще получи възможност да се прояви по същество в предстоящия месец с нов курс или обмен на идеи с близки приятели. Моментът е подходящ да отделите повече време на братята и сестрите и да помислите как да общувате пълноценно и да споделяте време в натоварения график. През февруари ще имате достатъчно енергия и нови идеи – най-важното е да решите кои от тях заслужават време и усилия. А усилия и воля ще трябват – бъдете постоянни по пътя на желанията и не прекалявайте с покупките и харченето. У дома ще ви бъде уютно и приятно. 

От 8 февруари планетата на любовта, изкуството и естетиката – Венера, ще влезе в Овен, който при вас е свързан с дома, хобитата, творчеството и децата. Каквото и да решите – ще имате импулс да се разгърнете, да се забавлявате повече. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете на пътуването, образованието, философските въпроси и ежедневните разговори. Помислете дали виждате добре голямата картина и има ли тема, която се нуждае от различен подход. Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало.

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020-а в знака Риби. Ако сте в средата на изпити или усилено писане, забавете темпото и не се притеснявайте, ако правите пропуски. Възможно е след периода да промените нещо в стила си или да забележите други важни теми – понякога съзнанието ни трябва да заработи различно, за да видим всичко това. По възможност не подписвайте нови документи и не правете покупки. Желая ви успех!

 КОЗИРОГ 

Затвърждаване на позициите и присъствието като личност ще бъде предизвикателство за Козирога в предстоящия месец. Този знак познава добре волята и сега ще трябва да упражни своето постоянство. Възможно е да се почувства подплатен финансово, но това ще се случва само благодарение на сериозна работа. Не е изключено вниманието да е фокусирано върху развитието на нови умения, които да имат своята възвращаемост на по-късен етап. Ако имате нужда от съдействие – потърсете го смело, ще получите необходимата подкрепа то близките приятели, от братя или сестри. 

От 8 февруари планетата на любовта, изкуството и естетиката – Венера, ще влезе в Овен и ще внесе допълнителна възможност за кратки и приятни пътувания или срещи с хора от близкото обкръжение.  

На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете на здравето и финансите – личните и споделените. Помислете как да се зареждате, да давате на останалите. Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало.

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020-а в знака Риби. Не правете рисковани покупки и бъдете внимателни с бюджета. Вероятно е в периода нещата да се случват по-бавно и с известна доза объркване – останете спокойни и преглеждайте детайлите. Желая ви успех!

ВОДОЛЕЙ 

В предстоящия месец Водолеят ще бъде зает със себе си и с възможността за пореден път да докаже своята уникалност. Периодът е подходящ за развитие на ново занимание, което изисква творчески подход, а и финансово ще можете да си позволите надграждане, инвестиция в себе си… а защо не и в разгръщането на талант? Не е изключено да бъдете и по-сериозни, отколкото е необходимо, вярвайки, че може и трябва да правите много повече. „Може“ и „трябва“ понякога могат да бъдат истински затормозяващи – използвайте ги, когато наистина е необходимо, и не се поддавайте. 

От 8 февруари планетата на любовта, изкуството и естетиката – Венера, ще влезе в Овен и ще предразположи с нови идеи как да печелите и да използвате талантите в сферата на красотата и изкуството. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете на партньорството. Колко често се съобразявате с другия? Дали не е време да дадете повече, да откриете нов път към компромисите? Помислете как да партнирате и същевременно да запазите онази неповторима частица от себе си. Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало.

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020-а в знака Риби. Може би ще бъдете малко по-разсеяни от обикновено и ще допускате странни грешки, които са нетипични за вас. Понякога за добрите идеи е нужно да пренасочим мисълта на друга честота. Желая ви успех!

РИБИ 

Месецът ще предложи възможност на Рибите да се обърнат към себе си и да се гмурнат в дълбините на подсъзнанието. Период за равносметки или пък време за едно дълго пътуване в средата на зимата? Важното е да откриете нови светове и нови възможности за личността. Ще наблюдавате света с доза романтика и присъща меланхолия, а някои ще открият, че е дошло време за подобрение на външния вид и разкрасителни процедури. Междувременно в полето на професионалните отговорности нещата ще се развиват на бързи обороти, които няма да ви оставят в твърде голямо усамотение. 

От 8 февруари планетата на любовта, изкуството и естетиката – Венера, ще влезе в Овен и ще подсили темперамента ви и желанието ви да изразите емоциите си. На 9-и ще се състои и пълнолунието в Лъв, което ще попадне в домовете на здравето, ежедневните задължения, но и духовните ни стремежи. Пълнолунието е подходящ момент да оставите стари навици и да поставите ново начало.

На 17 февруари Меркурий ще стане ретрограден за първи път през 2020-а в знака Риби. Вероятно е да настъпи малък хаос сред всички гласове в главата ви, които да искат да обърнете внимание на различни теми. Понякога трябва да се вслушаме и да разберем какво не чуваме от многото гласове и привидния хаос. Желая ви успех!

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Александра Иванчева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *