Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Юли

За Раците се очаква ново начало, само вие си знаете в коя сфера, но шансът да засегне живота ви глобално е огромен. Слънчевото затъмнение на 02.07. ще засегне Раците доста дълбоко. Ще се обърнете навътре и ще се запитате не какво искате от живота, а от какво имате нужда. Ако някой трябва да си ходи – пуснете го. Ако работата в офиса вече ви потиска – напуснете я. Време е за вътрешна работа и търсене на щастието на друго място.

 

Лъвовете ги очаква духовно израстване през месец юли. Ще имате проблеми със съня в началото на месеца. Отпуснете се с малко йога, медитация, уединение. Екстровертната ви природа няма да се изразява така пълно през периода и може да предпочетете да си постоите сами. Другата възможност е съзнателно и целенасочено да пожелаете да останете под завивките с гаджето, защото любовният ви живот ще процъфтява.

 

Вие, Деви, ще предприемете чистка на приятелите си, която отлагате цял живот. Времето определено е назряло. Ще „режете квитанции“, без да гледате назад, и накрая ще се почувствате олекнали поне с един тон. Но пък в живота ви веднага ще се нагнездят нови хора, така и така сте освободили пространство. Някой от тях може да е и новата ви любов, знае ли се?! Ще се чувствате недостатъчно енергични за работните си ангажименти, така че давайте го по-кротко.

 

Везните ще усетят, че губят посока в работата си. Не се стряскайте – за хубаво е. Пренастройте се за нови планове, мечти, цели… защо не и за ново професионално поприще! Прегърнете промяната, вслушайте се в интуицията си. Преглътнете егото и се запитайте какво иска душата ви! Ще имате късмет, когато ви е нужен – разчитайте на помощ от жени.

 

За Скорпионите месецът е чудесен. Пътуванията в чужбина ще ви донесат късмет и удоволствие. Но е възможно да срещнете и любовта на някоя аерогара. Ако се занимавате с академична работа, ще имате успех. Най-вероятно напъните за получаване на диплома са били колосални и сега ще имате възможност да покажете какво сте научили. Истинските резултати от работата ви обаче ще дойдат чак през идните месеци.

 

На Стрелците цяла година им е приповдигнато, единствено се мръщят на финансова тематика. Но през юли ще имате възможност да видите темата от друг ъгъл. Ще приемете положението философски, а веднъж като промените нагласата си, ще промените и обстоятелствата. Догодина. Не сега. Възможни са драми с половинката. Емоциите може да ви дойдат в повече и да видите партньора си в нова, неблагоприятна светлина.

 

На Козирозите ще им се наложи да се променят през месеца, за да спасят връзката си, която и без това виси на косъм от известно време. Трудно ви е да осъзнаете собствените си грешки за създалите се проблеми и половинката ви може да прецени, че е дотук. Разбира се, както винаги се случва във филмите, това ще доведе до вътрешен катарзис и ще осъзнаете, че не можете без нея. Дано не е прекалено късно!

 

Водолеите ще усетят липса на мотивация на работното място. Внесете някаква промяна в работния си режим, за да не се отегчите допълнително, което за вас би било фатално. Не ви се работи през лятото (какво откритие!), но ще ви се наложи да се стегнете, защото имате нови отговорности и проекти, които чакат вас. Конфликтите с колеги може да прераснат в окончателни разриви, ако не си мерите приказките.

 

Рибите са „най-застрашени“ от нови любови. Приятен месец се очертава. Почивка с любим човек, с деца на море, с приятели на маса – както вие най-добре си умеете. Разбира се, ваканционното ви настроение няма да се понрави на шефовете ви и ще възникнат конфликти. Кога почивате, кога работите, никой няма да може да ви хване „спатиите“ и накрая ще ви се налага да отмятате огромно количество работа, само и само да успеете за плажа!

 

За Овните месец юли няма да е никак лесен – ще ви постави пред нови предизвикателства в семеен план. А ако тепърва заживявате с любим човек в общ дом, няма да се сработите лесно, както сте планували. С вас по принцип трудно се живее и ще ви се наложи да пробвате нов подход в комуникацията с околните. Изпитите във висшите учебни заведения ще са успешни и ще бъдат последвани от заслужена почивка на екзотично място.

 

Телците също ще се напънат с учене и изпити, но ще им се получава по-трудно. Ще бъдете въвлечени в семейни разправии и е възможно да имате проблеми с братя и сестри. Премисляйте 10 пъти думите си, преди да ги изречете, иначе ще съжалявате. Парите ви през този месец са на задоволително ниво, което ще тушира донякъде напрежението вкъщи.

 

За Близнаците месецът ще е успешен във финансов план, ще ви осени поредната гениална идея за печелене на пари и може да разчитате на късмета си, защото почти веднага ще  пожънете успех. Използвайте безусловния си чар и сладкодумие и ще намерите правилните хора с правилните инвестиции. Интелектуалната ви енергия ще е на макс – ще комуникирате и ще създавате връзки със скоростта на магията.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *