Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Септември

Дева

Работягите на зодиака ще се вихрят на работното място. Там, където другите спят по бюрата и сърбат трето кафе, вие ще покорявате върхове и ще печелите сърцата на ръководството. Възползвайте се от следваканционното затишие и прокарайте ваши идеи – ще съумеете да блеснете в правилния момент и пред когото трябва. Ремонтни дейсности или планове за закупуване на жилище може да останат на заден план през този месец.

Везни

Не е изключено да изпаднете в лека депресийка. Причините може да са различни, но резултатът ще е един – искате да ви оставят на мира. Нетипично за общителната ви природа, ще имате нужда от усамотяване, време само за вас или, защо не – да се наспите хубаво. Възможно е да сте преуморени. Семейни проблеми ви тормозят, но точно през този месец по-добре си заровете главата в пясъка. Ще му мислите през октомври.

Скорпион

През септември ще ви замерват пачки. Добре де, пожелавам ви го! Паричните приходи ще са доволно високи и това ще повдигне настроението ви! Внимавайте само да не изтекат в канала на някое заведение, защото ще сте във вихъра на купона и през този месец. Финансовото планиране ще дойде на място в момента, инвестициите ще ви донесат още по-големи приходи занапред. Възможно е отношенията с приятел от противоположния пол да преминат границите на приятелството.

Стрелец

Продължава да ви е тъпо, че парите ви потъват някъде в небитието, и е много възможно да сте имали моменти през лятото, в които сте били на ръба на финансово-нервна криза. Има изгледи паричният поток към сметката ви да се увеличи през октомври, ако точно сега запретнете ръкави и се захванете за работа! Колкото и да ви държи лятното настроение, през месеца ще имате възможност за кариерен скок. Не го пропилявайте.

Козирог

Пълнете куфара и заминавайте надалее, надалече, към някоя ексотична дестинация. И да ви посъветвам да сте спонтанни, няма как да стане, но почти сигурно сте планували отдавна почивка в чужбина точно през септември. Нетипично за вас, усещате признаци на депресия от известно време и точно това пътуване ще ви извади от дупката. За кратко обаче. В края на месеца ви чака много работа. Захвайщайте се!

Водолей

Връзката ви може да стане една идея по-драматична, отколкото ви понася. А партньорът ви трябва да е наясно, че драмата изобщо не ви влече и турските сериали могат единствено да ви запалят мотора с 300 км/ч. Проявете търпение. Месецът е подходящ за теглене на кредити или заеми, финансовите дела ще вървят.

Риби

Ами, хубаво ще ви е през септември! Партньорът ще ви радва, а може и някоя тръпка да се преобразува в прекрасна връзка. Екипната работа ще ви спори, само не забравяйте да маркирате персоналните си заслуги в проектите. Кариерата ви е приоритет, въпреки процъфтяващия любовен живот. Внимавайте само половинката да не се почувства на заден план!

Овен 

Може би вие сте единствените, които нямат търпение да се заловят за работа след летния отпуск. Пълни сте с толкова идеи, ентусиазъм и патос, че чак дразните колегите най-вече, но не само. Ще проявите нечувана за вас дипломатичност и ще се опитате да мотивирате екипа да се стегне, без да вдигате целия офис във въздуха. Ако планувате разтоварваща диета и спортен режим, септември е точният месец.

Телец

Нама да се очудя, ако сте планували почивката си точно през септември – все пак лежерното и спокойно настроение на настъпващата есен е толкова във ваш стил! Не обичате шумните тълпи и просто искате да разпуснете. Ще останете доволни и наистина ще се заредите с положителни емоции. Съветвам ви обаче да си отдъхнете на Българското Черноморие, не само защото не е демоде, дори напротив. Пътуванията в чужбина може да ви изнервят.

Близнаци

Много силно се надявам някои от вас да са планували сватбата си през септември – ще ви се получи много добре. Чак бебе може да се случи, къде инцидентно, къде не. Местене в нов дом или в стария, но реновиран, ще ви достави приятни емоции. Семейството ще е източник на щастие този месец и всяка дейност с домочадието е ползотворна. Само не им искайте пари, там ще ударите на камък.

Рак

По-младите от вас започват учебни занятия, дори нямат търпение. Ако поради ред причини имате да взимате изпити, септември е на ваша страна. Дори да сте на възраст, може рязко да ви се доучи – запишете тъй дълго отлагания курс или преквалификация. Пътуванията ще са ползотворни и приятни. Само половинката ще ви дразни, но ще го приемете за фон и няма да му отдадете голямо внимание. 

Лъв

След мега якия август, септември ще ви опъне нервите. Най-много защото не ви се работи изобщо, а ви трябват пари. Твърде вероятно да сте се охарчили през отпускарският сезон. Ще ви е нужен доста сериозен напън на работното място за да „потече кранчето“. Все още ви се купонясва, харчи ви се за удоволствия и спомени, но сивото ежедневие ще ви натисне. Но пък ви топли лятната тръпка, която има всички шансове да се превърне в сериозно гадже.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *