Събития
Leave a comment

Нова Година – нов Fuckup

Започваме 2020г. с Fuckup Nights Sofia vol.18. Мястото ви е добре познато – нашата прекрасна fuckup камерна зала, в Националния студентски дом. Да празнуваме през 2020г. всички наши толкова любими провали заедно, знаейки, че в това пътешествие живот и fuckup-ите, не сме сами!
Програмата:
18:30ч – Отваряне на вратите – нетуъркинг
19:30 – Начало лекционна част
21:30 – Край на лекционна част
21:30 – Нетуъркинг и happy hourНа вашето внимание нашите великолепни лектори за 14-ти:

Александър Дерижан, съсобственик на емблематичните за София хлебарници ХлеБар. Роден и израстнал в Благоевград. Следвал право в ЮЗУ Благоевград, география и геология в Технически университет Мюнхен и социално консултиране в БСУ. Заедно с Еми Витанова откриват бар Медитерани и бистро Комерсиал. Тримата с Косьо Ризов стартират Хлебар. Има син на 12 години и живее живота, който иска.

След серия от грешни решения през 2008г. Алек е на ръба да изгуби бизнеса си. Задлъжнял, с обтегнати семейни отношения, в борба да намери нова посока, да се върне в играта, да плати задълженията си и да възстанови хармонията в семейството.
Как е преминал през всичко това и какво е научил за себе си, ще ни разкаже на 11-ти януари.

Милена Хаджииванова – Основател и управител на консултантска компания H-Vision. Kлиничен психолог, Certified Professional Coach, с близо 20 години практика със стратегически HR проекти, организационна психология и тренинги – над 5000 консултантски проекта и повече от 15 000 души (малък град ), преминали през нейни обучения. Преподавател в СУ “Кл.Охридски”, НБУ, ВУЗФ.

В живота Милена е търсеща, опитваща, жива – във всяко нещо, което прави – от фотография, през различни спортове (ски, водни спортове, тенис, танци), къмпингуване, пътувания. Пълна с идеи, предизвикваща статуквото. Майка.

Преди малко повече от година Милена започва да работи по свой проект. Нещо, което спокойно може да се нарече случване на мечта.

И като всяка мечта – започва с много вдъхновение и енергия. Преминава през бизнес план, усилена работа, много безсънни нощи…. Следват отказани други проекти, за да се захрани с енергия осъществяването на визията. В продължение на девет месеца Милена живее с това – с ума и сърцето си. Нещо обаче не е наред. Какво се случва на финалната права и защо това е история за fuck up – ще разберем от самата нея.

Атанас Пелтеков е роден в Благоевград, на 50 години. Работи, като лекар от 1996г. Изкарва четири години в спешно звено, в момента е общопрактикуващ лекар. Интересува се от спорт, туризъм, пътешествия и е една идея екстремален. Два пъти участва, като лекар на борда на българската експедиция в Антарктика.

Израстването му в кариерата и трупането му на опит го сблъскват с болезнено преживяване – загуба на пациент. Какво е да преминеш през това и да продължиш, за да достигнеш уж „случайно“ до една от най-студентите точки на земята Антарктика и какъв fuckup му се случва там, за да разбере, че нещата могат да се случват по нетрадиционен начин, ще разберете от самия него!

Явор Сидеров е дългогодишен журналист и преподавател по история, политически науки и международни отношения в университета на Западна Австралия, Калифорнийския университет в Бъркли и Американския университет в България. Бил е също журналист в БНР, в-к „Континент“ и българската редакция на Би Би Си. В момента главен редактор на списание Business Club. Ентусиазиран пътешественик, кулинар и плувец, Явор е живял, учил и работил на три континента. Мечтата му е да обиколи света с джип, да изследва как човешката намеса променя околната среда на места, където са цъфтели хилядолетни цивилизации и да напише книга за това. Ако пък успее и да снима серия от документални филми, толкова по-добре. Явор свири на барабани, бил е активист в няколко неправителствени организации , посветени на бежанците и мигрантите и има сива, дебела котка на име Мими.

В желанието си да подпомогне интеграцията на бежанците, Явор запретва ръкави и започва да работи по няколко различни проекта, които се сблъскват с нежеланието на гражданите, държавата и бизнеса. Оказва, че в България това е кауза пердута. Какви са спънките по пътя и уроците, които извлича за себе си ще разберем от сцената на Fuckup Nights.

За нашето добро настроение ще се погрижат прекрастният ни водещ Ivan Todorov и талантливият музикант Оги, от Oggi D Music!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *