Събития
Leave a comment

Sara Tavares със специален концерт в София на 12 Октомври 2019 в клуб Joy Station

Любимката на Българската публика Сара Тавареш се завръща в София за един специален и интимен концерт в клуб Joy Station. Събитието ще се проведе на 12ти октомври (събота) с начален час 21:30.

Чаровната лузофонка от Кабо Верде ще пренесе публиката в света на своите мечти, мелодии, душа! Заедно с групата си тя ще изпълни много любими на публиката парчета като One Love, Balancê, Bom Feeling, както и песни от новия си елегантно пленяващ  пети албум  Fitxadu (Фичаду). Fitxadu включва 11 песни и беше номиниран за наградата Latin Grammy в категорията Best Portuguese Language Roots Album. Въпреки че включва доста колаборации, парчетата носят почерка на Сара. „Fitxadu маркира края на един цикъл, затварянето на един кръг, края на една глава, и началото на една нова“, казва самата тя.

Нейната музика изразява нейната душа, но има невероятното свойство да докосва всички хора по света, носейки съобщение за любов, приемственост, душевност и една голяма доза Bom Feeling. Преминавайки всякакви етнически и културни граници Сара сочи към Африканските и Креолските си корени с едно сърце, което е винаги отворено към обширния свят.

Българската публика, както и клуб Joy Station са в очакване да приветсват отново в България Сара Тавареш. Един уникален артист чиито несломим дух и изглед към живота ѝ помогнаха да преодолее здравните проблеми, които заплашваха нейната кариера и живот през 2010 година, когато тя претърпя тежка черепно-мозъчна операция. Тези дни Сара е в разцвета на силите си и продължава да твори музика, която носи на всички ни надежда, смелост, и любов, и ни пошепва за сладките хубави неща – Coisas Bunitas.

Слушайте новия албум на Сара Тавареш Fitxadu тук:
https://open.spotify.com/album/5ClvAvMoq1eSDC9cOrWg4A

Цена на билетите:
Ограничено количество промо билети – 35 лв
Регулярна цена на предварителна продажба – 45 лв
Цена на място в деня на концерта – 55 лв

Билетите са в продажба на:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/sara-tavares-sofi-joy-station-531346/event.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *