urban, Нощен град, Събития
Leave a comment

Skaptobara и Skaptoburger стават Skapto и празнуват своя шести рожден ден

Каквото и да кажем за тях, ще е малко, хората на Skapto винаги изненадват с нещо диво и различно! Те не са поредното място за бургери в града, в което се предлага само вкусна храна, ние ги усещаме много близки на сърцето, защото те са наши приятели. 

Срещнахме се със Skapto още в самото начало на проекта ни и досега продължаваме да следим всичко, което се случва с тях. Преди няколко дни те отпразнуваха шестия си рожден ден на ул.“Искър“ 11 а, а събитието беше паметно! Раздаваха безплатни бургери за първите 120 души, посетили рождения ден, лееше се бира, която от Skapto сами си правят (да, това е една от новините, които ни накараха да се влюбим още по-силно в тях!), имаше и 3D мапинг шоу с емблематичния графит на къщата.

Най-голямата новина е, че Skaptobara и Skaptoburger вече ще бъдат просто Skapto, а и идват с изцяло ново лого! За всички, които са пропуснали празника, ще има и втори шанс да се насладите на рождения ден, защото празненствата в София продължават и на 7 декември на ул.“Шишман“ 20, както и на 14 декември в Mall of Sofia!

За пловдивчаните има и специално събитие, което ще се проведе на 30 ноември (да, това е точно тази събота!). Не пропускай да поздравиш рожденика, защото го заслужава, а ние те оставяме с нашия пъстър фоторазказ от епичната вечер, в която се лееше страхотна бира, за която ще ти разкажем съвсем скоро…

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Яни Яков 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *