Нощен град, Събития
Leave a comment

Terra Nomadica идва!

   Terra Nomadica не бихме могли да наречем просто събитие, защото представлява цяло преживяване, което не може да те остави безучастен. Днес създателите на проекта ни разказват повече за новото издание, а ние ти даваме шанса да си спечелиш и покана за фестивала тук

След две години, изпълнени с най-различни музикални и душевни приключения, сме щастливи да обявим нашето поредно събитие, този път на открито, в чест на рождения ни ден! 

Нашата цел е да пресъздадем усещането, което получавате, когато откриете нова музика, която обгръща цялото ви същество, тялото и душата: аритмия, настръхване, очите ви се затварят и изпадате в състояние на екстатична еуфория. Вид духовно преживяване, за момент душата превъзхожда тялото и изпадате в състояние на безтегловност.

След дълго време неуморно търсене на начин да пресъздадем и удължим това еуфорично състояние, приготвихме отвара от най-добрите съставки за всеки, който е готов да даде символична сума за едно безценно преживяване. Отговорът е прост: Terra Nomadica, едно изключително преживяване под формата на фестивал, който ще се състои от 7 до 9 септември 2018.

Тази година ще имаме тридневна сцена, изпълнена с талантливи музиканти, които ще ни заведат на приказно приключение из Космоса. Част от тях са Dj Diass, Vataff Project, Man of No Ego, Dj Dharba , Mila Robert, Lenaki, Lexi Fleurs, както и Парижаните  Jugurtha. Освен музика, ще донесем цвят по телата ни, танци на душите ни, йога за дневно разтягане, литературен кръг за обогатяване на природното ни преживяване, огнено шоу за подпалване на искрата в нас и много други случки за изпълване на всяка една клетка в нас! Очакваме много Terra Nomadica да завърти посоката на живота ви, както винаги е правила досега!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *