Fashion Editorials, urban, Дизайнери, Мода
коментара 2

“Touch” by MODO – невидимо докосване

Вдъхновени от силата на красотата и от талантливата Мира Джамбазка, решихме да създадем една фотосесия, посветена на новата й колекция – “Touch”. Моделите от линията са истинско предизвикателство за сетивата, но те носят и една много по-дълбока мисия – мисията да ни докоснат, опознаят и да напомнят за себе си без думи.

nat_7974 nat_7965web nat_8021web nat_8047web

Мира Джамбазка е човек, до който неминуемо искаш да се докоснеш, защото носи светла енергия, разказва приказни неща и подарява усмивки. Работата с кожа е най-голямото вдъхновение за нея, а бижутата от новата й колекция претворяват нейната вродена деликатност и усет към хубавото. Златният цвят се превърна в наш любим, защото тук го видяхме така, както не го бяхме виждали преди – разтапящ сетивата ни.

nat_8136-goldweb nat_8170 nat_8159web

Нашият фотограф Наталия Калчева пресъздаде колекцията по неповторим начин, който превръща всяка линия от бижуто в пътека, която води право към сърцето. Защото мислим, че думите са малко, а и защото вярваме, че Мира би могла да говори най-добре за своите творения, споделяме с вас нейния разказ, който е много личен и истински…

nat_8104web nat_8073web

„Искам да ви разкажа за докосването, за онази нефизическа близост, за онази среща с хора…за онзи обмен на енергия…и мисли…и болки…и радости. Нека ви разкажа за онова докосване без да се докосваме. За онова докосване, когато се учим, когато откриваме истини и намираме себе си. Нека ви разкажа без думи.Touch” by MODO.

Текст: Цветана Бонева

Снимки: Наталия Калчева

Грим: Цвети Алексова

Модел: Стефани

2 Comments

  1. Харесвам блога ви, интервютата, снимките и темите, но имам сериозна градивна забележка: говорите за едни интересни личности, които не познаваме все още, но от текстовете ви не става ясно какви точно са тези хора. Сякаш разказвате за свои познати, но пък ние не успяваме да ги опознаем достатъчно добре. Мира е страхотен човек и явно тя е направила бижутата, но кой е на снимките? Какви са материалите? Къде можем да закупим бижутата? Има ли сайт дизайнерката? Общо взето липсват важни моменти в тези статии. Казвам това изцяло и само градивно, защото бих чела следващите ви статии с удоволствие. Поздрави!

    • Здравейте,
      Благодарим ви за интереса и градивната критика. Стараем се във всяка една статия да поставяме хиперлинкове към дизайнерите, които представяме, както и тук. На няколко места в статията е посочена Мира като автор, както и целия екип, с който сме работили. Радваме се, че нашите статии са ви интересни и бихме били радостни, ако и в бъдеще ни следите! Всеки един читател е важен за нас! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *