Събития
Leave a comment

Two Cities One World представят новия си албум в SofiaLive Club

На 20 Септември Two Cities One World ще представи първия си пълен албум – „Let the whole world disappear“ на сцената на SofiaLive Club.
Ето и малко повече информация за тях и за събитието:
За групата:

Two Cities One World е българо-американски музикален проект, в основата на който седят Анна и Джаред Катур.

Групата изпълнява основно авторска музика. Стилът им се определя като смесица от соул, фънк и джаз. Младите музиканти обичат да експериментират и в звученето им се долавят и примеси на поп и латино.

Two Cities One World е  създадена през 2013 година в Сейнт Луис, Америка, след дипломирането на двамата музиканти. Гласът на Анни е добре познат от бандата Sound Solutions, а докато е в Америка пее на една сцена със Стиви Уондър, Шака Кан, Ерик Бенет, Майкъл Соун. Освен, че е професионален китарист, Джаред е преподавател, автор, музикален директор и композитор. 
profilephoto
 За събитието:
На 20 Септември на сцената на Sofia Live Club – Two Cities One World & Live Band ще направят премиера на първия си пълен албум – „Let the whole world disappear„. Албуът се състои от 12 авторски парчета ( 10 на английски и 2 на български ) и е записан в България и продуциран в САЩ. Повечето средства за създаването му са събрани благодарение на феновете на групата, чрез тяхната Indie Go Goкампания.
14117862_10157337292735557_268557022813296751_n

Музиканти:
Анна Янова-Катур – вокал
Джаред Катур – китара
Матей Христосков – барабани
Евден Димитров – бас
Пиеро Епифания – перкусии
Елена Сиракова – вокал
Катя Кръстева – вокал
Денис Гоев – тромпет
Михаил Филипов – пиано
Отваряне на врати: 20:00ч.
Начало: 21:00ч.
Вход: 10 лв. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *