urban, Барове, Нощен град
Leave a comment

V Bar

 V Bar е мястото, което ни спечели през март. То е свежо, ново и много различно от всичко, което си виждал преди в София. Набелязахме си го за цел и го посетихме, въоръжени с любов към разнообразната кухня, красивия интериор и най-вече към доброто питие.

NAT_0383

Започваме разходката си в 18 часа, вече сме прегладнели, и когато влизаме в удобния бар, се натъкваме на втори етаж, който е под земята и напомня на истинска тропическа градина. Цялата стена е покрита със зеленина, която разбираме, че се поддържа трудно, но с много любов.

NAT_0410 NAT_0414 NAT_0380

Не можем да не изкажем благодарността си към персонала на заведението, защото хората, които работят там, са наистина отдадени, заредени и много позитивни. Поръчваме си бутилка вино и задължителното „Блъди мери“.

vbarМенюто на ресторанта е малко, стегнато и много симпатично, точно такова, каквото трябва да бъде в истински добрите заведения. Не обичаме да разсейваме погледа си с излишество от предложения, затова и бързо набелязваме да опитаме от страхотния бургер и от октопода на плоча. Поръчваме си и свежа салата с малини, която наистина изглежда много свежо, а не само се казва така. Октоподът се топи в устата, а бургерът е наистина, ама наистина не само вкусен, а и красив! Харесва ни!

Collage3 Collage2 Collage1

Хапваме сладко и си говорим под звуците на приятна джазова музика. Това е и нещото, което ни грабна силно във V Bar – подходящата музика, която като нежен фон те предразполага да останеш там все повече. Навън започва да вали, а вътре е все така уютно, светлините стават приглушени и се готвим за вкусен десерт.

NAT_0430

NAT_0398

NAT_0407

Когато седиш сред меките възглавнички, забелязваш, че в минималистичния стил на бара има нещо много притегателно и това са малките детайли, които го правят различен. Иска ти се да потънеш в стената от пищна зеленина, под звуците на мелодията, която те обгръща, държиш небрежно в ръка чаша ароматно розе. Споделяме с вас нашата вечер в снимки и ви съветваме да обърнете специално внимание на този бар, защото наистина си заслужава, а и е нещо по-различно – отвъд джунглата на града.

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Наталия Калчева

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *