featured, Артисти, Изкуство
Leave a comment

Виктория Георгиева

   Зеленооката принцеса на българската музика Виктория Георгиева скоро представи най-новата си песен – „Част от мен“, а днес ние я правим част от „Лицата на града“, защото я обикнахме от първия миг, когато я видяхме. Вики изгря на сцената на „X-Factor“ и бързо се превърна в една от най-талантливите звезди в България. Днес тя ни разказва повече за новия си проект, за мечтите и за любовта.

 Здравей, Вики! Кога музиката те срещна за първи път?

Здравейте! Това е интересен въпрос! Доскоро си мислех, че е било неотдавна, но всъщност съм се срещнала с музиката, откакто съществувам. Родителите ми много обичат музика и вкъщи винаги денем и нощем, са звучали различни песни. Сега осъзнавам, че тя е била винаги „Част от мен“.

Разкажи ни малко повече за новата си песен „Част от мен“?

„Част от мен“ е дългоочакван проект, за който нямах никакво търпение да се случи! Работихме над няколко демо през пролетта и лятото, но все не можехме да стигнем до правилния избор на песен, и един ден Графа просто ми изпрати „Част от мен“. Веднага щом я чух, си я запях и цял ден не ми излизаше от главата. Тогава си казах: „Определено това е правилният избор“.

Знаем, че режисьор на видеото е Bashmotion, а Влади Ампов Графа, е написал музиката, текста и аранжимента на парчето. Какво е да работиш с едни от най-големите професионалисти в България?

За мен е голяма чест да работя с хора като тях, защото винаги съм мечтала за това. Сега мечтата ми се сбъдва в „Монте Мюзик“. Работата с тях е лесна, забавна и доста поучителна. Винаги научавам по нещо ново, което остава за цял живот.

Сподели ни една своя мечта!

Една от най-големите ми мечти е някой ден да имам номинация за „Грами“.

Какво следва занапред?

Предстои да излезе акустична версия на „Част от мен“, а успоредно с това работя усилено по новите си проекти, за които още няма да споделям подробности. Това е само началото…

Къде намираш любовта?

Винаги намирам любовта в семейството си, в музиката и в животните.

Пожелай ни нещо.

Пожелавам ви да сте нестихващо щастливи и много слънчеви! 🙂

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Соня Тракийска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *