Зодиак
Leave a comment

Време е да дадем по-малко и да получим спокойствие

Алекс от StellarMind със специално предложение и консултации за емоционален баланс.

Броени дни след официалното начало на пролетта (макар и по-снежно от всякога) ни се иска да погледнем напред и да започнем отначало. Тази година не е като другите – на изпитание е подложен материалният свят, а с него и емоционалният баланс. Периодът на усамотение идва с хиляди въпроси и мисли, за които никога не остава време.Нека използваме този вакуум, за да разберем по-добре кои сме и накъде искаме да продължим.

Следващите три седмици StellarMind ще предложи специална цена (-30%) на онлайн консултациите, така че всеки да разчете своя вътрешен компас и да поеме в най-добрата посока, когато светът възвърне ритъм.

„Понякога е нужно да погледнем голямата картина, да отсеем важните неща и да си дадем сметка, че нещата не са катастрофални. Периодът е труден и много хора ще трябва да преподредят приоритетите си. Тепърва ще разберем кои равносметки ще имат добавена стойност. Нека си пожелаем здраве, хармония и разговори, които ни облагородяват“, разказва Алекс, която комбинира астрология и коучинг в консултирането на клиенти. 

За астрологични консултации и динамичен коучинг можете да се свържете с Александра Иванчева през фейсбук профила на StellarMind или на: alexandra@stellarmind.net .

Снимка: Красена Ангелова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *