Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Април

Овен 

Как да бъдете активни и социални, като се налага да си седите у дома? Този въпрос вълнува в момента много от представителите на Овен, които вече мечтаят за приключението, наречено „живот“. Темата за дома е фокус, не само защото се налага да прекарвате време между четири стени, но и защото имате възможност да мислите върху много неща. Когато не може да бъдем външно активни, ще развиваме богат вътрешен свят! Периодът е пълноценен за подреждане на мислите и приоритетите. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години, а сега попада в дома на големите колективи, приятелите и съмишлениците. 

Възможно е тепърва да се появят добри възможности в широкия ви кръг – да откриете нещо стойностно за вас или да бъдете открити от правилните хора, които да ви помогнат. По същото време Венера ще влезе в Близнаци, за да направи общуването по-сладко отвсякога. А любовта? Тя се крие в общуването – позволете ѝ да ви изненада! 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на АЗ-а и другите. Опитайте се да откриете баланса с останалия свят. 

Телец 

Усещането за Телеца е, че промените дебнат отвсякъде. Истината е, че в днешната ситуация хиляди хора се чувстват по този начин. Вероятно ще направите сериозни промени в бизнеса, които ще включват дигитално участие. Сега е моментът за иновации, а това, което се случва, е свързано с обновяване на цялата ви визия за света.  На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Този „магически съвпад“ е бил за последен път на небето преди 12-13 години и сега попада в дома на кариерата и заниманията по призвание. Вероятно периодът ще даде нови идеи и възможност в професионалното поле – избирайте мъдро! 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци и по-конкретно – в дома на вашите финанси. Като земен знак, Телецът подхожда структурирано към своите доходи – сега е времето да бъдете наблюдателни, но също така не е изключено стабилизиране в сферата. 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на ежедневните работни ангажименти и уединението. Опитайте се да балансирате между времето, което отделяте за останалите, и спокойствието, от което се нуждаете. 

Близнаци 

Никоя пандемия няма да спре един Близнак да общува – дори ако се наложи да създаде покритие и социални мрежи наново! Намирате начин да поддържате контакт с всички, на които наистина държите, но и време да бъдете добре информирани за световните тенденции. Периодът е подходящ да продължите задълбоченото четене с онлайн курсове или обучение, което може да се случва на територията на дома. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години и сега попада в дома на образованието и далечните пътувания. Вероятно е да бъдете заинтригувани от нова сфера или да създадете контакт с други държави. В крайна сметка това положение няма да бъде вечно и вероятно много от вас ще имат възможност да пътуват на интересни места. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци, което ще бъде истинско освежаване за вас. Някои ще се почувстват влюбени, а други ще пожелаят да се разкрасят и да променят нещо във визията. Доставете си колкото е възможно повече позитивни емоции! 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на ежедневните работни ангажименти и уединението. Опитайте се да балансирате между времето, което отделяте за останалите, и спокойствието, от което се нуждаете. 

Рак 

Ако по принцип Раците са сетивни, то сега реагират на всяко трептене. Умението ви да подкрепяте и обгрижвате, а и да премисляте безбройните сюжети от ситуацията, сега е активизирано с пълна сила. Наложителната промяна на средата ви носи допълнителни притеснения, но и възможност да преосмислите много от дълбоко скритите емоции.  Добрата новина е, че успявате да носите спокойствие и баланс в комуникацията с колегите. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години и сега попада в дома на споделените финанси и дълбоките емоции. Възможно е да се справите добре с финансова ситуация, която ви притеснява, да се появи странична помощ или да разкриете по нов начин емоционалния си свят. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци и ще пожелае да се вгледате дълбоко и да се преоткриете. 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на любовта, децата, хобитата и големите колективи. Помислете дали имате нужда от идеите на големия свят, или напротив – трябва да дадете любов на най-близките и да се забавлявате повече.  

Лъв  

Отправени към нови възможности, Лъвовете са готови за промяна в работната среда. Някои ще се озоват на ново място, а други ще променят из основи работния модел в екипа. Вероятно е да има трудности в развитието на новосъздадени бизнес партньорства, други пък ще трябва да устоят на предизвикателствата у нас и в световен план. Опитайте се да не пренасяте напрежението в личните отношения, така че да успеете да запазите баланса у дома. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години и сега попада в дома, работната среда и отношенията с колегите. Възможно е да стартирате нещо с нов кръг от хора, или да се появят възможности. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на компаниите, приятелите и групите по интереси. Ще усетите повече желание да общувате, да излизате и да се забавлявате – все пак, карантината няма да е вечна! 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на кариерата и дома, предлагайки възможност да откриете баланс между двете сфери.  

Дева 

Една себеуважаваща се Дева никога не спира да се труди – дори и по време на карантина! Налага ви се да се борите и да се утвърждавате, но вероятно всичко това ще има смисъл в професионален план. Периодът е напрегнат и трансформиращ, но хората до вас, както и вашите бизнес партньори са тези, които могат да ви донесат спокойствие и хармония. Отпускайте се и давайте възможност на тези моменти – имате нужда от тях. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години и сега попада в дома на любовта, децата и заниманията, които бихме превърнали в свое начинание. Възможно е в живота ви да се появи нов човек или да откриете, че искате да превърнете хобито си в професия. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на кариерата – телефонно обаждане в правилния момент или вдъхновение в професионален план? Най-важното е да извличате най-доброто от общуването. 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на здравето и финансите. Помислете дали е необходимо да се погрижите повече за физическия и емоционален баланс, дали трябва да преосмислите бюджета, или да бъдете по-смели в създаването на доходи. 

Везни 

Когато не може да се радваме на красотата на външния свят, ще си създадем такава у дома! Везните винаги ще се постараят за това, а сега вниманието им повече отвсякога е насочено към въдворяване на ред и някоя и друга положителна промяна в рамките на дома. Действайте и не забравяйте мнението на половинката. Много от представителите на Везни ще се посветят на онлайн разговори с бизнес партньорите – въпреки ситуацията, има възможности за пълноценна комуникация и добри идеи. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години и сега попада в сферата на семейството и дома. Възможно е да направите големи промени у дома и дори да промените в дълбочина ценностната си система – в крайна сметка нашето тяло е домът на душата ни. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на пътуването и образованието. Може да нямате възможност да стегнете куфарите, но да се свържете с интересен човек от друга държава или да разширите културата и познанието си за света. Изкуството е подходящ инструмент за целта. 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на партньорствата, на АЗ-а и другите. Помислете какво е необходимо да направите, за да бъдете в хармония с останалия свят, да подкрепяте останалите, но и да получите същото. 

Скорпион 

Разговори с бизнес партньори и промени на фронта предстоят за Скорпиона. Дали ще стигнете до компромис, или в свой стил – ще отстоявате позиция с цената на всичко – зависи от вас. В сферата на комуникацията ще трябва да бъдете структурирани и отговорни, така че да получите добър резултат. Въпреки известно напрежение, любовта спасява света, а при вас тя присъства под формата на половинката, децата или посвещение на нещо наистина важно за вас. Не забравяйте този аспект на живота, когато поглеждате голямата картина. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години, а сега попада в сферата на комуникацията и кратките пътувания. Възможно е да се появят нови познанства и контакти, които да бъдат значими за вас в бъдеще. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на споделените финанси. Вероятно е да вземете нови решения с половинката си за семейното финансово положение или да усетите повече топлина и близост в отношенията – с нюанс на Близнаци и повече говорене! 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на работата и уединението. Помислете дали ежедневието не ви взима цялото време, или е точно обратното – имате нужда да дадете повече на другите. 

Стрелец  

Най-хубавото предстои, дори и в такива времена! Независимо от ситуацията, Стрелецът е твърдо решен да дава и да получава любов, и, разбира се – да се опитва да създава колкото е възможно добро настроение у дома. Трябва да признаем, че му се получава. Притесненията са на финансовия фронт и се усещат най-силно при представителите със свободни професии. Разбира се, че ще се справите и с това! На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между Юпитер и Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години, и сега попада в дома на финансите, изкарани с личен труд. Вероятно ще се появят нови възможности за работа, но също така бъдете достатъчно наблюдателни за нови неща, които бихте могли да усвоите, а впоследствие да капитализирате. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на партньорствата. Ще се чувствате по-обичани, общуването вкъщи ще върви по-приятно, а може би сега е моментът да обсъдите с бизнес партньорите новите си идеи. 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на професията и семейството. Помислете дали отделяте достатъчно време и за двете, така че да имате личен живот и време за работни ангажименти. 

Козирог 

Козирози, на вашия фронт отново е динамично. В последно време непрекъснато се налага да взимате решения и да бъдете отговорни – добрата новина е, че вие успявате да се справите винаги с това. Ако чувствате напрежение у дома, отделете време да научите нещо ново или да възвърнете някой стар контакт. Времето с децата или любимото хоби ще ви се отрази добре – защо не и двете?  „Магическият съвпад“ между Юпитер и Плутон на 4 април сега попада в дома на личността и е свързан с вашето изразяване пред света. Вероятно е да направите големи промени за себе си и да видите света по нов начин. Не забравяйте, че светогледът отваря и нови възможности.  

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на работните задължения и вероятно ще ви се прииска да вложите повече красота и чувство в ежедневието. Когато влагаме положителна емоция, резултатът винаги е по-добър! 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на ученето, на детайлното знание и голямата картина. Помислете си колко задълбочени сте в нещата, които ви вълнуват – имате ли нужда да калибрирате фокуса, или напротив – трябва да стъпите отвисоко и да видите ситуацията в мащаб. 

Водолей 

Дори и за Водолея, който винаги е готов за промени, ситуацията на моменти е твърде изненадваща. Уговорките онлайн се променят с всяка минута, а и усамотението не е най-добрият вариант за знака на групите и колективите. Времето обаче е подходящо да се срещнете със себе си, да разберете какво човърка подсъзнанието ви и как да се погрижите за него – ако нямаме вътрешен баланс, нищо друго няма значение. Извадете книгите по философия, психология и духовна литература, защото е много възможно да намерите някои от отговорите, които търсите. И, разбира се – дайте любов на своя дом и близките. Моментът е подходящ да готвите храна за душата, да разкрасявате дома и да дарявате близките си с любов.  

На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Наричан „магически съвпад“, той е бил за последен път на небето преди 12-13 години, и сега попада в дома на подсъзнанието и далечните пътувания и контакти. Вероятно ще трансформирате много от своите представи, а също така ще изникнат интересни възможности от друга държава. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на семейството – направете комуникацията у дома по-приятна отвсякога! 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на финансите. Помислете какви промени бихте желали да направите, така че да получавате повече, но и да споделяте с останалите. 

Риби 

Този месец Рибите имат време за разсъждения и подхранване на богатия емоционален свят. Време има, но нека е споделено с другите, дори и през социалните канали за общуване. Периодът е подходящ да споделяте мисли с приятели и да се включвате в онлайн занимания, които да ви обогатят и срещнат с нови съмишленици. На 4 април на небето ще се реализира още един важен съвпад – този между планетата на възможностите Юпитер и задълбочения и проницателен Плутон. Този „магически съвпад“ е бил за последен път на небето преди 12-13 години, и сега попада в дома на големите колективи. Вероятно е някъде сред интересите да откриете по-ценни хора, отколкото предполагате. Периодът е подходящ за създаване на контакти с организации, които работят в дигиталното пространство, както и с всички групи, които ви допадат. 

По същото време Венера ще влезе в Близнаци в дома на комуникациите – пишете, създавайте нови контакти, четете за удоволствие и подхранвайте фантазията си. 

Пълнолунието във Везни на 8 април попада в домовете на финансите. Помислете какви промени бихте желали да направите, така че да получавате повече, но и да споделяте с останалите.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Александра Иванчева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *