Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Март

ОВЕН

Любов, страст, приключения! Всичко това ви е познато, нали? И този месец ще си го набавите, стига да не изгаряте във всички тези емоции. Знаете какво трябва да се случва и в работен план и имате силата и концентрацията да го извоювате. Вероятно не ви остава много време за приятелите и компаниите, но сега е момент за друго – за успех в онази сфера, в която имате професиоанлен опит и необходими качества. Вероятно Меркурий, който е ретрограден в Риби, ви е провокирал да се замислите за много неща… или е пообъркал някое далечно пътуване. По-важното е, че след 10 март ще имате по-добра представа за вътрешния си диалог. Дори ще намерите консенсус между гласовете в главата си! На 5 март Венера ще влезе в Телец и малко ще заземи емоциите. Ако до този момент тя ви носеше желание да блестите, сега ще ви предложи удоволствията на живота през сетивата – хубава храна, хубаво вино и всичко останало!

ТЕЛЕЦ

Този месец започва с огромното желание за промени. В работен план има добри възможности, но и не малко битки, в които трябва да сте издръжливи. Меркурий, който е ретрограден в Риби, вероятно създава недоразумения с колектива и приятелите, но това е само, за да структурирате по-добре отношенията си. Доверете се на интуицията как да подхождате към тези хора и какво би ви помогнало в невербалната комуникация, която е част от процеса, а на 10 март планетата на комуникацията отново ще продължи своя ход напред. За сметка на всичко това сте твърдо решени да пътувате, да учите и да опознавате света! Венера ще влезе в Телец на 5 март и ще ви предложи възможност да погледнете с лекота на много ангажименти, да направите нещо ново с външния си вид или просто да си доставите удоволствие с нещо приятно. Каквото и да изберете – ще ви се отрази добре и ще ви накара да се усмихвате повече.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, ще бъдете в центъра на големите компании или поне умът ви ще бъде устремен към любимото ви занимание – общуването. Ще се чувствате добре в социалната среда, а и е твърде възможно да откриете нови бизнес партньорства сред многото разговори. Възможно е пътуванията или учебните занимания да ви дойдат в повече, но в никакъв случай не се отказвайте – усилията ще дадат резултати. В професионален план е възможно на моменти да оставате неразбрани, защото Меркурий е ретрограден в Риби именно в дома на кариерата и ще обърне своя ход директно след 10 март. Проявете търпение, не се ядосвайте на малките разминавания и помислете какво бихте желали да преструктурирате в професионалната комуникация. На 5 март Венера ще влезе в Телец и вероятно ще ви се прииска да заминете някъде, където всичко ще бъде по-бавно и спокойно от обикновено. Ако няма време за това – отделете си време да останете у дома и да си създатете наслада.

РАК

Професионалната изява е под светлините на прожекторите! Знаете, че сега е моментът да бъдете креативни, да влагате изкуство в процеса и да се проближите до онези мечти, които трябва да се сбъдват. Средата предразполага с добри контакти и неочаквани срещи, които могат да ви помогнат. Всичко това обаче ще бъде съпроводено с доста напрежение, така че помислете как да балансирате емоционално и да не отдавате цялата си енергия в работния процес. В момента, в който се почувствате твърде уморени от всичко, на помощ ще се появи личният или бизнес партньор, който ще ви вдъхне нови сили в начинанията. Не забравяйте да отделяте време и на личния живот, който иска своето, и при това иска вълнуващи моменти! Възможно е да се чувствате малко по-разконцетрирани в усвояването на нова информация или да има объркване в плана за пътуването, но това ще се нагласи след 10 март, когато ретроградният Меркурий в Риби премине през Водолей и се обърне в директен ход. След 5 март Венера ще премине в знака на Телеца и социалните контакти ще вървят най-добре с дълги вечери и още по-хубава храна. Време е сетивата да се нахранят!

ЛЪВ

Как да печелим повече, справяме ли се добре с напрежението и имаме ли нужда от повече взаимност – всичко това ще вълнува Лъвовете през март. В началото на месеца Меркурий все още е ретрограден в Риби (до 10 март), а малко след това ще се завърне за кратко във Водолея. Доверете се на интуицията, защото в рационалния подход е твърде възможно да изпуснете нещо значимо. Затвърждаването на позициите сред колегите и екипа ще бъде фокус за месеца – имате пълния потенциал да градите и да постигнете успех в работен план. В надпреварата с многото ангажименти, не забравяйте да се грижите за тялото си. На 5 март Венера ще премине в знака на Телеца, попадайки в дома на кариерата ви. Бъдете практични и постоянни, и не забравяйки за малките радости и комфорта по време на дългия път към успеха!

ДЕВА

Деви, време е да обърнете внимание на личния живот! Чистотата и редът могат да почакат. Отношенията с партньорите ще бъдат в центъра на мислите ви през март. Дали това са половинките, или тези, с които градите бизнес отношения – вие знаете най-добре! В началото на месеца Меркурий все още е ретрограден в Риби (до 10 март), а малко след това ще се завърне за кратко във Водолей. Доверете се на интуицията, защото в рационалния подход е твърде възможно да пропуснете нещо значимо. В любовта и творческите начинания нещата ще бъдат по-сериозни от обикновено, но ако подходите с присъщата ви отговорност, всичко ще се нареди. На 5 март Венера ще премине в знака на Телеца, попадайки в дома на образованието и пътуванията. Може би е време за едно приятно пътуване с хубава храна и необходимата доза комфорт. Ако имате желание да учите – изберете нещо, което да изрази творческата ви страна.

ВЕЗНИ

Семейни ангажименти ще следват Везните, но за сметка на това ще имат хармонична и творческа работна среда. Емоциите в интимните отношения ще варират между любовта, страстта и онази искра, от която може да изгори всичко около вас. Опитвайте се да овладявате ситуацията с балансa, който притежавате. Ще се почувствате готови да рискувате в създаването на нов проект или начинание. В началото на месеца Меркурий все още е ретрограден в Риби, а малко след това ще се завърне за кратко във Водолей. Възможно е да се върнете към стара идея, която сега може да бъде реализирана. Добре е да запазите документалната част до 10 март, когато планетата на комуникацията отново ще тръгне напред. На 5 март Венера ще премине в знака на Телеца, попадайки в дома на споделените финанси и интимната сфера – там, където сме само двамата. Възползвайте се да доставите радост на себе си и партньора – хубавата храна и приятната атмосфера са добър начин да изразите чувствата си. Бъдете практични към финансите и се наслаждавайте на споделените моменти.

СКОРПИОН

Време е Скорпионите да се разкрият емоционално и да открият творческата страна – тази, която прави живота интересен и вълнуващ. Отношенията с половинката или бизнес партньора ще бъдат истинска игра, в която ще изникват различни ситуации – погрижете се сами да създавате приятни изненади и да провокирате с добри идеи, за да не усетите напрежение в сферата. Моментът е подходящ да затвърдите позиции в комуникацията, като най-важното ще бъде да сте структурирани и да поемете отговорност към всичко, което трябва да защитите. Разговорите ще дадат своите плодове в близко бъдеще. В началото на месеца Меркурий е ретрограден в Риби, а след това за малко ще премине през Водолей. Добре е важните разговори да бъдат оставени след 10 март, когато планетата на комуникацията ще продължи напред своя ход. На 5 март Венера ще влезе в Телец и ще донесе романтика в партньорските отношения. Поглезете се с всичко, което носи наслада и комфорт!

СТРЕЛЕЦ

Близки приятели и напоителна комуникация ще ангажират времето на Стрелците през март. Как да надградим собствените си усилия и знания? Коя е следващата стъпка? Всичко това ще върви заедно с темата за отговорността. Обстоятелствата ще изискват от вас да бъдете издръжливи, да помислите какво още може да добавите към уменията, които ви обслужват в работен план. Добре е да внимавате с бюджета – вероятно структурирането му ще ви помогне да промените подхода към личните финанси. Добрата новина е, че с повече усилия всички тези теми могат да се увенчаят с успех – важното е да бъдете постоянни в действията си. В началото на месеца планетата на комуникацията Меркурий е ретроградна в Риби, а след това за малко ще премине във Водолей. Доверявайте се на интуицията повече, отколкото на рационалния подход. Ако трябва да водите делови разговори, нека е в периода след 10 март. На 5 март Венера ще влезе в Телец в дома, свързан с вашите деца, любовта и хобитата. Отделяйте време да се наслаждавате на всички тези компоненти, които правят живота специален!

КОЗИРОГ

Изява? Утвърждаване на личността? Сигурно се уморихте от всичко това. Факт е, че за Козирозите годината е изключително активна, но всичко се случва с много воля. Умът ви е насочен към финансови въпроси и е много вероятно да намерите нови и добри решения в тази сфера. Намирайте време за занимания, които ви позволяват да релаксирате – ако медитацията е трудна, потърсете своя път да отпочивате. Възможно е да решите да довършите нещо старо, а предвид, че Меркурий е ретрограден в Риби, не е изключено темата да дойде като нещо смътно познато. Опитайте се да го разпознаете! Всичко, което е свързано с финанси, е добре да се случва след 10 март, когато планетата на комуникацията ще продължи своя ход напред. На 5 март Венера ще влезе в Телец в дома, който управлява семейството и мястото, в което живеете. Помислете какво бихте искали да промените у дома. Доставяйте си удоволствие, помислете дали не е време да разкрасите дома си!

ВОДОЛЕЙ

Фокусът е върху вашата личност – искате да се изявите, искате да споделите толкова много нови неща! Планетата на комуникацията Меркурий е ретроградна в Риби, а скоро ще премине за малко във Водолей. Не прибързвайте със сериозни договорки до 10 март, когато планетата отново ще тръгне напред. Възможно е преди това да оставате нерзбрани или да ви е трудно да структурирате мислите си. Въможно е да ви се прииска да харчите повече от обикновено, а обстоятелствата да не го позволяват. Помислете кое е по-ценното от закупуването на вещ, което ще ви направи истински удовлетворени. На 5 март Венера ще премине в знака на Телец и ще потърси повече взаимност с близкото ви обкръжение. Наслаждавайте се и създавайте атмосфера във времето с блзиките роднини и приятелите.

РИБИ

Рационалният подход не е силна черта на Рибите, а през последните седмици с ретрограден Меркурий в този знак, мислите са по-объркани отвсякога. Затова се доверете на интуицията – това добре познато състояние! След 10 март, когато планетата продължи своя ход напред, вероятно ще имате много по-добра представа за себе си – това ще се случи единствено ако се вслушате във вътрешния си глас и усетите голямата тема. Междувременно ситуацията в социален план е повече от динамична – добрите възможности са тук, но трябва да се преборите за тях. На 5 март Венера влиза в знака на Телеца и вероятно ще ви провокира сериозно да се замислите за финансовите въпроси. Земният практичен знак ще ви предизвика да помислите с какво разполагате и как да бъдете последователни в осигуряването на материални блага.

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Александра Иванчева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *