Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Април

Овен

Успехи в кариерата ви очакват – трудни, но заслужени. Време е за действие и завоюване на нови хоризонти, или най-после да забиете победоносно знамето на поредния изкачен връх. Обаче пък любимите хора ще се чувстват пренебрегнати и изоставени. Няма да ви е и до любов през април, но ще е добре да не забравяте, че живеете с хора и тяхното търпение си има край.

 

Телец

Предполагам вятърът на промяната яко ви брули в тила и нямате друг избор, освен да поемете в неговата посока, иначе ще бъдете пометени. Искате, не искате (май второто), нещата са започнали да се случват. За нещастие обаче ще ви мързи безобразно много, а обстоятелствата ще ви притискат. Ще имате късмет, и в крайна сметка ще съумеете да се мобилизирате или да мобилизирате някой друг да ви свърши работата.

Близнаци

Този месец ще се избухва! Ще имате енергията и желанието да свършите всичко запланувано за 10 години напред. Успокойте топката, отделете време за почивка и сън. Бъдете мили с хората около вас – не всеки е свикнал да живее на вашата скорост. И близките ви, и колегите ви ще се видят в чудо и ще душат кафето ви цял месец за забранени субстанции.

 

Рак

И вие ще сте от мързеливите този месец, замирисало ви е на пролет и ви е ударило в главата априлското слънце. Мечтаете за любов и за почивка с гаджето, а работата ви диша във врата и крайните срокове чукат на вратата. Не се правете на глухи, ами се напънете, защото от този месец ще зависят много неща. Очаква ви напрегнато лято, така че влизайте във форма.

 

 

Лъв

Ще свършите много работа през април, свързана най-вече с комуникацията, кореспонденцията и общуването с хора. Ще бъдете социални пчелички и ако търсите правилните контакти, ще ги намерите. Груповите спортни занимания също ще ви привличат. Може да ви се наложи да учите нещо, да запишете преквалификация. Личният живот ще е на заден план.

Дева

Много ще ви е трудно да свършите всичко запланувано. Ще ви липсва концентрация, а ще ви е нужна. На работното място всичко ще бъде на забавен каданс, даже малко ще върви назад. За сметка на това половинката ще ви тормози, ще ви образува нерви и на моменти ще искате да избягате към безлюден остров. Няма да стане, всички ви дишат във врата.

 

Везни

Април ще ви хареса. Няма да ви се даде време за почивка, но пък ще имате късмет и ще се озовавате на правилното място в правилния момент. И най-важното – с правилните хора. Ще имате шанс да блеснете и колегите ще оценят качествата ви. Благоприятен период за взимане на изпити или академична работа. Умът ви ще цепи мрака и всички натрупани до този момент знания ще си дойдат на мястото. Няма да имате много време за любимия човек, но ще наваксате през лятото.

Скорпион

През април просто се скрийте на някое прохладно място, почивайте, заредете се с енергия и с ново вдъхновение. Няма да ви се отдава работата и ще се пънете напразно. Имате спестявания, инвестирайте в почивка и релакс. Вземете и гаджето под ръка, защото поне любовните отношения ще са в разцвета си. Периодът е подходящ за разкрасителни и СПА продцедури, както и за креативна дейност в сферата на изкуството.

Стрелец

Вие ще избухвате и този месец. Енергийните нива са на макс, дори сте застрашени от преразход. Възможни са скандали с половинката, или ако не е як скандал, то поне константно изнервяне. Не режете клона все още, моментно е. Стискайте зъби и отидете на фитнес. Ще гоните крайни срокове, които са ви много важни. На края на периода имате възможност да отдъхнете и да се потупате по рамото за добре свършената работа.

Козирог

Любовният живот ще е спокоен и ще се клатушка в средните нива. Нови начинания в бизнеса или в работата ще са на преден план и ще ви пари малко под краката. Възможно е да сте допуснали някои грешки или пропуски по време на Ретроградния Меркурий през март и да ви се наложи да се връщате назад и да правите корекции сега. Не се изнервяйте, през май ще видите положителния резултат.

 

Водолей

Ще плувате в свои води този месец, а именно нетуъркинг, обществена работа, много хора, социализиране. Знаете как да блеснете, когато искате. Може да разчитате на късмет, но не само. Целият късмет този месец ще бъде породен от добрата работа, която сте свършили до този момент. Половинката ви ще се чувства пренебрегната, но би трябвало да е свикнала вече, бидейки във връзка с Водолей. Новите контакти ще са ползотворни.

Риби

Любов, любов, варен картоф. Не само, че е мотото на живота ви, но и конкретно на този месец. Ще ви е замаяно, опиянено, нереално. Звучи познато? Романтиката е на преден план и няма да ви е до… нищо друго всъщност. Изживейте си го, какво пък толкова. Само не взимайте кардинални решения през този месец, почти е сигурно, че ще са прибързани и грешни.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *