urban, Градски Истории, Места
Leave a comment

Нашите любими места този месец

Есента вече идва, и то никак тихо и на пръсти. Няма за кога да губиш време, оплаквайки морските дни. Сезонът на софийските бурни нощи вече е тук и ние ще ти покажем любимите си места за месеца.

„КЕВА“

Разходката ни започва от култовото за всички барче „КЕВА“. Препоръчваме ти да седнеш в градината, но не пропускай и да разгледаш самата къща. Цялото усещане, което  „КЕВА“ носи, е един специфичен аромат на артистизъм, примесен с нотки на ненатрапчивост. Там, освен да пийнеш, можеш и да похапнеш вкусно на добра цена.

кевааа

ЛЛ

кева

„The Little Things”

Следващото ни предложение е “Little Things”. “Малките неща“ са сгушени в романтична градинка срещу Седмочисленици и делят мястото с още един бар и ресторант. Това обаче няма абсолютно никакво значение, защото още щом влезеш в дворчето, вниманието ти веднага привличат вазички с красиви сезонни цветя и билки върху малки, китни масички. Виждаш старото стълбище, което води към самата къща, и усещаш мириса на домашна кухня. Навсякъде тук има по нещо, което те впечатлява и предразполага да вдишваш щедро уют. Няма да те убеждаваме повече, само ще кажем, че нощите и малиновото вино тук са запомнящи.

лллт

ллттт

„Халбите“

Ако пък си фен на различни видове бира от всички краища на света, то твоето място са „Халбите“ на Малките 5 къошета. Кръчмичката е непретенциозна и всичко е на разумни цени. Насладата за почитателите на хмелната напитка е в големи дози! Можеш да си избереш да седнеш в градината или вътре, това няма значение, защото навсякъде те опиянява ароматът на бира и пресен домашен чипс. Препоръчваме ти го!

4к

“Medditeraneo”

Това на пръв поглед скрито ресторантче …ще те отнесе на кулинарно  пътешествие  из Средиземноморието. Освен в голямата къща, маси има и навън в чудесната градина, която те кара да се телепортираш в Италия на секундата. Морските им ястия са феноменални, а салатите и месните деликатеси изкушават и най-големия критик.  Няма нужда да казваме нищо за виното там…отиди и провери сам.

ахахаха

айайайа

И петте местенца, които ти предложихме са в центъра на София, което ги прави добра локация за вечеря и дори повече от едно питие преди бар. Забавлявай се максимално и се радвай на живота! София е по-красива, отколкото си мислиш!

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *