Кухня, Рецепти, Хапване
Leave a comment

Крем за палачинки с QUIN BITE Кокос

 В най-женския месец решихме да приготвим един крем за палачинки с QUIN BITE кокос, който изкушава всеки вкус, а и е много здравословен. Той е лек, нежен, ароматен и нашата прекрасна Сана го посвещава на всички дами, които обожават десертите. Всичко, което ти трябва са палачинките, които обичаш (независимо дали са американски и пухкави или френски и фини), доза добро настроение и много кокос във всички негови форми. 
qb
Време за приготвяне 3 минути.
Необходими продукти:
За крема: 
4 бр. сурови барчета QUIN BITE Кокос (зависи какво количество крем искаш да направиш)
1 чаша кокосово мляко (ако желаеш още по-гладка консистенция добави повече кокосово мляко)
Screenshot 2017-03-06 00.04.08
Screenshot 2017-03-06 00.04.26
Не забравяй! 
любимите ти палачинки 🙂
Screenshot 2017-03-06 00.06.18
За украсата:
кокосови стърготини
ягоди
кокосов чипс (по желание)
Начин на приготвяне:
На крема:
Миксирай в блендер суровите барчета QUIN BITE Кокос заедно с кокосовото мляко. Смесват се до гладка, пухкава консистенция. Ако желаеш още по-гладка консистенция добави повече кокосово мляко. Всичко е здравословно и се приготвя съвсем бързо, затова се влюбихме в рецептата.
Screenshot 2017-03-06 00.02.09
Screenshot 2017-03-05 23.57.29
Намажи любимите си палачинки с вече готовия крем по равно количество върху всяка палачинка. Ние слагаме по много, защото е много вкусен и не можем да му се наситим, но не е необходимо и ти да се лакомиш толкова. Нарежи ягоди за украса, поръси всяка палачинка с кокосови стърготини и ягодките. Добави на ръба на чинията шепа кокосов чипс за вкус (по желание). Рецептата може да бъде декорирана и с малко мента, за да стане още по-красива и пролетна! Толкова е лесно!

Автор: Сана Алсбей-Драгова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *