Зодиак
Leave a comment

Месечен хороскоп – Октомври

Везни

Октомври е вашият месец и е добър период за преосмисляне на бъдещи приоритети. Ще ви е една идея по-напрегнато и околните може да ви намират за леко сприхави, което е доста нетипично за вас. Но пък вие се чувствате пълни с енергия и ентусиазъм и въобще не ви пука кой и какво мисли за вас. Доволно сте от парите, които влизат в бюджета ви. А защо не и да ви изненадат със скъп подарък за рождения ден?

Скорпион

През октомври сте неустоими. Ще пръскате чар на талази, ще контактувате, ще сте весели и позитивни… ех, колко нетипично за вас. Но ще ви хареса, а най-много ще се хареса на срещуположния пол. Това е вашият месец, може да разчитате не само на чара, но и на късмета си, та чак и на интелекта си. Прекрасен месец за козметични и разкрасителни интервенции. Може и да се забъркате в извънбрачна интрига обаче.

 

Стрелец

Парите са на привършване, страстите затихват, черният дроб се обажда… Тежко лято беше. Какво ви мина през главата, само вие си знаете. Октомври обаче е подходящ за закърпване на изтъняващото ви портмоне и запрятане на ръкавите. Пари ви се въртят в главата и ще се сблъскате с правилните възможности за тяхното печелене. Купонът няма да спре, но ще почнете да говорите за бизнес между питиетата и отрупаните маси.

 

Козирог

Трудната година продължава, но октомври ще ви даде възможност да постигнете целите, за които работите толкова упорито и дълго. Няма да има почивка! Не и до следващото лято. Но Сатурн е вече директен във вашия знак и няма да закъснеят и плодовете на изстраданите ви усилия. Ще започнат и да „капят“ пари. Общо взето, вижда се някаква светлинка в тунела, която ще заблещука все по-силно. 

 

Водолей

Месецът е много подходящ за почивка в чужбина и за всякакви пътувания. Някои от вас ще вземат дълго чакани дипломи. Имате късмет през октомври, използвайте го! През октомври ще постигате целите си доста по-лесно. Така че, ако планувате важни стъпки в кариерата и в личен план, направете ги сега. Прекрасен месец за сватби и за забременяване. Венера свети силно за вас. 

 

Риби

Моля, пазете се от драми. Възможно е да ви въвлекат в страшни интриги и да се чудите откъде ви е дошло до главата. Бъдете пасивни. Има риск от разправии с партньора и дори с неговите роднини. Не взимайте необмислени решения и внимавайте в рискови ситуации. Нервите ви са опънати и ще се разтоварите с хубаво четиво или непланувано пътуване с приятели. Командировките в чужбина ще ви донесат успех, особено ако са свързани с търговска дейност.

Овен

Очертава се напрегнат месец. На моменти ще ви се струва, че житейската мисия на всички хора около вас е да ви изнервят. Излишно е да ви съветвам да не влизате в напразни конфликти – неизбежно е. Интимният ви партньор ви е взел на прицел и сериозно ви „лази по нервите“. Може да разберете някои неприятни истини и дори да се усъмните в изневяра. Дишайте! Бурята няма да е сериозна.

 

Телец

Много удачен месец за работа. Влезли сте в строен режим и няма мърдане, докато не си свършите задачките. Каквото и да е висяло на стендбай през лятото, ще бъде отметнато сега. Дори така дълго плануваният спортен и хранителен режим ще бъде започнат този месец. Може да разчитате на подкрепа от близките си хора и от любимия човек. Кратко пътуване ще ви зареди с положителни емоции. Месецът е добър за търговска дейност.

Близнаци

Може да се посдърпате с гаджето, защото не си стоите вкъщи. Животът обаче ви „иска“ и много ви се щурее, а това определено няма да се отрази добре на връзката ви. На работното място ще се чувствате отлично, не е изключено да работите върху някакъв проект, който изисква съревнование на креативността. Ще оберете овациите и ще грабнете приза. Може да разчитате, че ще бъдете забелязани от влиятелни личности и/или ръководните кадри.

Рак

Връзката ви яко куца от доста време насам и този месец ще започне с явни конфликти в семейното гнездо. Няма да можете да се съсредоточите в нищо друго. Ще се чувствате не на място в собствения си дом и ще търсите спасение навън – с приятели и компании по чашка. Това обаче няма да оправи отношенията вкъщи. Децата ще ви носят радост и приятни емоции, прекарвайте повече време с тях.

 

Лъв

Октомври ще е динамичен, изпълнен с пътуване, нови контакти, обмен на информация и идеи. Ще бъдете инспирирани да покажете най-доброто от себе си и да действате бързо, за да „хванете“ вълната. Месецът е добър за покупка на имот, реновиране на дома или ремонт. Времето със семейството е пълноценно. Усещането за вътрешно щастие и спокойствие ще се задържи през цялата есен.

Дева

Финансите ви ще са на преден план през октомври и нищо чудно да се напънете, за да увеличите доходите си. Проблемът е, че колкото и да спечелите, то ще изтича неусетно и безвъзвратно от джоба ви. Няма да съумеете да спестите нищо. Ако сте успели да закупите жилище или да се преместите в по-хубаво жилище, както ви посъветвах в началото на годината, съвсем възможно е да харчите много пари за новия си дом.

 

Очаквайте всеки месец зодиакалните прогнози на Нели Георгиева в „Лицата на града“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *