Лицата
Leave a comment

Михаела

Михаела Николаева е от онези момичета, които те карат да гледаш само към тях! Уникалният й стил и чаровна усмивка ни спечелиха и пожелахме да ни разходи из любимите си места в София, да ни разкаже за приключенията си, за лятото и за любовта към живота.

untitled-1web2

untitled-12web2

Здравей, Михаела! Ако можеше да се опишеш с една дума, каква би била тя?
Ако трябва да е само една нека бъде Козирог – с всички позитиви и негативи, които носи.
Разкажи ни малко повече за себе си. С какво се занимаваш?
От 6 години активно се занимавам с мода, а това е свързано с много и продължителни пътувания. Имах късмета да обиколя много красиви места и да се срещна с много интересни хора, но в последната година и половина все повече наблягам на образованието си, и малко по малко го превръщам в свои най – главен приоритет и бъдеще.

nat_4242webКое е любимото ти място в София?
Може би улица „Иван Асен“ – от началото до края. От дете намирам невероятен чар в павираните улици, смесицата от блокове и къщи с дворчета и малките магазинчета. Ако поседиш малко и се огледаш, виждаш един малък свят, където всички се познават и понякога толкова различен от всяка останала част на София.
Какви чувства носи лятото за теб?
Чувство за свобода и безгрижие – може би стар навик от ученическите ми години. Не мога да кажа, че е любимият ми сезон, но мога да кажа, че със сигурност забелязвам една прекрасна тенденция – всяко следващо мое лято е по – прекрасно от предишното.

nat_4210webnat_4269web
Сподели ни една своя мечта!
От дете мечтая да поживея малко в Москва. Всички ме питат как така още не съм го направила, но аз мисля, че всяка мечта има своето време да бъде изпълнена. Не трябва да бързаме да сбъдваме мечтите си, ако не сме сигурни, че ще намерим нови.

nat_4546web
Как би описала стила си на градски човек?
Ежедневието ми – било то тук в София или в чужбина – обикновено е свързано с много движение, бързане, вмъкване в графици и часове. За това най – важно за мен е да ми е удобно да се движа, да бързам, да тичам. Не помня последния път, в който съм носила висок ток в ежедневието си. Нося всичко, което ми хареса от пръв поглед без значение дали се вписва в тенденциите за сезона.
Коя е последната книга, която прочете?
Черният обелиск на Ерих Мария Ремарк

untitled-13webuntitled-15web
Пожелай ни нещо от сърце!
Пожелавам ви щастие ! И винаги да откривате това, което търсите в лицата на града !

Автор: Цветана Бонева

Фотограф: Наталия Калчева

Грим: Цвети Алексова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *