Модерна майка
Leave a comment

Смарт уредите AGU – безценният помощник на всяка майка

   Вниманието ни днес е изцяло насочено към младата и модерна майка, която е активна, винаги забързана, иска да свърши всичко безупречно и в срок. Когато обаче времето вечно ни притиска, съвсем естествено е да потърсим помощ и като съвременни майки да открием бранд, който изцяло залага на високите технологии. Именно такъв е швейцарският AGU, който е разработил цялостна концепция в грижата и отглеждането на децата. Тя дава възможност да използвате модерни, качествени, безопасни смарт продукти, които Ви улесняват в грижата за децата и Ви спестяват безценно време, което може да прекарате в игри и забавления с децата или пък да отделите без угризения и за себе си. Продуктите от бранда се групират в четири категории: здраве, хранене, сигурност и комфорт. Всеки продукт се отличава с уникалност, практичност и безопасност, обмислен дизайн, ергономичност и естетичност. Управлението е лесно и дори забавно – като детска игра. Убедете се сами.

Защо Ви препоръчваме уреди AGU?

Защото всеки продукт е изработен от безопасни и качествени материали, а ползването му доставя истинско удоволствие. При това смарт продуктите се управляват чрез мобилно приложение.

Практичност при хранене на бебета с адаптирано мляко.

Машина за приготвяне на адаптирано мляко – AGU Happi shaker.

Само с едно натискане на бутона машината приготвя адаптираното мляко, което е с правилни пропорции, температура, консистенция и количество, съобразно с възрастта на детето и с препоръките на производителя на съответната марка мляко. За да предотвратим  образуването на микроорганизми във водата, подгряваме само нужната еднократна доза мляко.

Записвай, сравнявай и споделяй лесно.

Бебешка везна с ръстомер – AGU Wally.

С AGU Wally можете да правите едновременно измерване на ръста и теглото на бебето. Измерването се прави чрез приложението на AGU-историята за развитие на детето. Освен това тази информация може да бъде споделена с Вашия лекар на вайбър, месинджър или мейл. При всяко измерване практичното приложение на AGU сравнява данните от измерването на детето с препоръчителните от Световната здравна организация за тази възраст параметри и ако има отклонение, сигнализира за необходимост от консултация с лекар. Кърмещите майки, които не са сигурни дали количеството кърма е достатъчно за детето, могат да ползват опциите „мерене преди хранене“ – „мерене след хранене“, и сами да видят разликата.

Слънчева светлина в дома ден и нощ.

Смарт лампа с естествена светлина – AGU Sunny.

Това е идеалната лампа за детската стая на Вашето дете. Тя имитира дневна слънчева светлина „домашно слънце“, която Ви осигурява енергия и добро настроение. С нея по всяко време на годината имате собствен изгрев и залез.

Продуктите от категория „Здраве“ са изключително важни още от първия ден на Вашето дете на този свят. Изключително компактни и удобни за ползване.

Тих инхалатор за цялото семейство.

Меш инхалатор – AGU Tomchi.

Инхалаторът е верен помощник на всеки родител в борбата с респираторните заболявания. В него се прилага най-новата технология при инхалаторите – меш технология, която позволява използването на всички продукти за инхалаторна терапия, като гарантира безшумна работа и мобилност. Меш инхалатор AGU Tomchi може да се използва от цялото семейство – по всяко време и навсякъде.

Чисто носле – щастливо дете.

Назален аспиратор – AGU Penguin.

Правилното и навременно почистване на нослето на бебето и детето е изключително важно, тъй като чисто физиологично децата не могат да си издухват нослетата, преди да са навършили една и половина-две годинки.

Назалният аспиратор AGU Penguin притежава максимална смукателна сила, която не води до отлепяне на нежната носна лигавица на бебето. Уредът работи почти безшумно. А за по-забавното преживяване на процедурата, за бебчетата има 12 жизнерадостни детски мелодии.

Лесно и бързо измерване на температурата.

Инфрачервен термометър – AGU Dino 2в1.

AGU Dino измерва температурата на челото за 3 секунди, а в ухото – за 1 секунда. Освен това в режим „ухо“ може да се измерва температурата на различни повърхности – на млякото в бутилката или на водата за къпане. Един полезен уред, който винаги гарантира бързо и точно измерване на температурата.

Безконтактно измерване на температурата.

Инфрачервен термометър, безконтактен – AGU Giraffe.

Уредът позволява бързото измерване на температурата на детето, без да го притеснява и да предизвиква каквото и да било неудобство. Измерва температурата на чело за 1 секунда. За Ваше улеснение може да измерва и температурата на повърхности – температурата в стаята, температурата на мляко в бутилка, на водата за къпане.

 

Автор: Мариана Станчева

Снимки: Личен архив

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *