Артисти, Изкуство
Leave a comment

„Има ли по-рано от сега?“ – стихове, които докосват душата

„Има ли по-рано от сега?“ е втората поетична книга на Ралица Генчева. Първата й стихосбирка „Този път, за да ме чуеш“ стана любима на българските читателите за 2016г.
Книгата започва с личната история на Ралица от последните няколко години, които тя определя като най-трудните и най-хубавите в живота си и завърша с посветени стихове на любимите й хора. Разделена е на пет тематични части „Пролетта не донесе цветя“, „Болката не донесе любов“, „Но си струваше“, „Теб ли чаках?“, „Или себе си?“.

ИмаЛИ
Премиерата на стихосбирката ще се състои на 19-и май от 19:00 в столичния клуб Карусел.
Специални гости на събитието ще са Радослав Гизгинджиев, който е редактор и рецензент на книгата, както и Деси Нико, чиито думи за книгата и автора също присъстват на корицата на „Има ли по-рано от сега?“. Те ще прочетат любими стихове и ще споделят с вас впечатленията си от книгата.

Присъстващите на премиерата ще имат възможност първи да се докоснат до стихосбирката, да се сдобият с нея и да поговорят с Ралица, както и да получат автограф и послание от нея.

А ето и какво казва Ралица за втората си книга:

– За мен тази стихосбирка е много по-лична и специална от първата. Има малки откъси с проза като въведение в отделните части, в които назовавам най -големите си страхове и най-съкровените си мечти. Тук са думите, с които потърсих и намерих себе си.

Ако и вие сте запленени от прекрасните стихове на Ралица, разгледайте играта на нашата фейсбук страница, чрез която можете да спечелите новата й стихосбирка, и ще можете да се насладите на текстовете преди всички останали 🙂 

На нашия сайт можете да разгледате интервюто с Ралица – за нея и за първата й стихосбирка тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *