Лицата
Leave a comment

Мокка

Мокка е жива, ярка и много различна! Тя живее в Милано, където твори и развива своята голяма мечта в сферата на интериорния дизайн. Хареса ни със светлината в очите, с очарованието, което носи, докато общуваш с нея, с лекотата в диалога  и богата й душа. Споделяме с вас разходката си с нея, защото е интересна и изпълнена с красота.

unnamed-1

Здравей, Мокка! Опиши ни се с една дума!
М: Здравейте! Ами… ако трябва да си избера само една дума, с която да се опиша, то тя би била свобода.

unnamed-6

unnamed-2

Разкажи ни повече за себе си, за ежедневието си в Милано? Как минава един твой ден?

М.: В Милано съм отскоро и тепърва ще си създавам стандартни и чудати дни. То е моето продължение на Флоренция и сбъдването на една мечта…  поток, направо вихрушка, вдъхновения зад всеки ъгъл, невероятни хора и постоянен сблъсък с неизвестности и доста трудности. До момента това е моето ежедневие.

unnamed

unnamed-4

Как описваш стила си?
М. : Може ли да нямам точен отговор? То е нещо средно между цветове от България, дръзкост от Гърция и романтика от Флоренция… добре де, напоследък стилът ми е вдъхновен и доста от улиците на Милано (както например тази бандана, с която съм днес на врата). Но като цяло гледам да запазя и Мокка в комбинацията.

unnamed-3

Кои са любимите ти места в София?
М.: Градинката при Кристал с особено специалната  пейка на красивата полянка, от която можеш да си гледаш Руската църква и Военния клуб! Разбира се, градинката пред Народен… вечер и по всяко друго време. Обожавам и намиращата се в непосредствена близост градинка околко Национална художествена галерия, а също и тази зад Библиотеката. Обичам доста градинките – както стана ясно. Но най-много обичам ул. „ Цар Иван Шишман” с всички малки детайли и заведения в района!

unnamed-7

Сподели ни една своя мечта!
М. : Простичка е – да науча колкото се може повече чужди езици! Това за мен е един необятен свят на комуникация и отваря много различни врати в опознаването на света и хората. До момента съм успяла с английски, италиански и гръцки, а в близко бъдеще продължавам напред  с нещо по-предизвикателно.

unnamed-8

unnamed-5

Кое те привлича най-силно в човека срещу теб? М:  Чувството за хумор, заедно с усмивката (има ли я често или липсва), отношението  към околните, които не познава и не се опитва да впечатли и като цяло обръщам внимание на детайлите в поведението.

Пожелай ни нещо!  М: Пожелавам все повече вдъхновения и успешно развитие! Защото сте готини… много!

Автор: Цветана Бонева

Снимки: Наталия Калчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *