urban
Leave a comment

Ваня, който си пее в колата

„Любовта има ухание на зряла печена дюля, което ти изпълва дробовете, оставяйки те без дъх. Любовта е всичко.“ С този разкошен цитат започваме интервюто си с любимия на всички ни Ваня Джаферович, който отдавна се каним да срещнем. Горещ юлски ден е, намираме го – усмихнат, топъл и готов за приключения. Питаме го за бащинството, спорта и Любовта, а той с радост ни увлича в мислите си… 

Здравей, Ваня! Ако можеш да се опишеш с 3 думи, кои биха били те?

 Здрасти! Много са три думи, но чакай да помисля… Oх, бих казал, хедонист, нихилист и циник, но много от приятелите ми не биха се съгласили с мен. Всъщност по-добре да питате тях.

Как минава един твой ден?

Ставам в 7,20 (понякога в 7,30), събуждам децата, правя им мляко с какао и ги обличам, карам ги към детската градина. След това отивам към един от фитнесите ми, в които съм партньор и се подготвям за работния ден. На обяд пия една бира (след 12 часа, кафе не се пие) и върша различни неща. Всеки следобед минава по различен начин. Към 18 часа взимам децата от детската градина и се прибираме. Гледаме с Жени филм или сериал, и след това лягаме. Разбира се, когато Жени не е толкова ангажирана, си прекарваме деня заедно.

С какво се занимаваш в момента?

Както споменах по-горе, имам два фитнеса, с които се занимавам и управлявам заедно с моите партньори. Освен това правя и много други неща. Скоро снимах и един сериал за Нова телевизия, който ще се излъчва тази есен. Ще имате възможност да ме гледате.

Съчетава ли се лесно животът на спортист с бащинството?

Аз съм толкова свикнал с тези две неща и не ми е толкова трудно да се оправям. Всичко зависи от това как ще си нагласиш нещата.

Как се забавлявате с Леа и Бо?

По цял ден правим какви ли не глупости. Пеем си в колата всеки ден. Аз крещя като ненормален и те ми се смеят. Понякога не ми обръщат внимание, защото са свикнали. Определено, при нас е много забавно. Мисля, че най-важното нещо за едно дете е да расте с усмивка на лицето.

Имаш супер свеж стил на обличане, как би го определил?

 Хахаха, благодаря ви! На много от бг хайлайфа не им харесва, но те са загубени хора и без това. От малък слушам гръндж и винаги съм искал да се обличам като Кърт Кобейн или Лейн Стейли. Другото нещо, което е много свързано с мен, са кецове. Имам към 15-20 чифта и много често слагам два различни кеца. Зависи от настроението ми.

Кои са любимите ти места в града?

Много обичам центъра на София, но не места, където се събират много хора. Обичам си спокойните улици и местните заведения. Примерно преди една седмица открих едно на улица „Дунав“. Страхотно място

Твоята прекрасна съпруга Жени вече се е усмихвала от страниците ни, с какво тя те допълва?

Тя ме допълва във всяко едно отношение. Ако не е тя, и аз нямаше да съм това, което съм. Радва ме мисълта, че съм намерил любовта на живота си, както се казва.

Къде ще те намерим през лятото?

Лятото… ще ходя до Сараево, после малко до Хърватска, в Сплит и Загреб. Иначе съм си в София. Трябва и да се работи.

Любовта е…?

Движеща сила. Нещо, което ни кара да правим всичко, което правим, било то и големи глупости. Любовта има ухание на зряла печена дюля, което ти изпълва дробовете, оставяйки те без дъх. Любовта е всичко.

*Ваня е облечен от нашите приятели – District

Автор и фотограф: Цветана Бонева

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *