urban, Лицата
Leave a comment

Момичето от Ню Йорк – Елеонора Митева

Всеки ден когато изляза на улицата, се чувствам благословена да бъда част от тази конкретна джунгла.

Днес Ви представяме едно момиче от Хасково, което успява да сбъдне мечтата си. Тя е успешен модел, всеотдайна майка и щастлива жена. Тя се казва Елеонора, а ние решихме да Ви запознаем с нея, за да Ви стоплим в студения ноемврийски ден и да дадем началото на почивните дни. Пренасяме се в  Ню Йорк…

 Здравей, Ели. Как започва една твоя сутрин?

Здравейте! Моите сутрини винаги започват с музика. Още с отварянето на очите си пускам музика в апартамента, зарежда ме за целия ден. След това пием кафе или мляко, всеки според възрастта, и си играем с Лучиано сина ми. Около 9,00 часа излизам за тренировка.

С какво се занимаваш?

Модел съм, също така и йога инструктор.

Обичаш ли работата си и защо?

Обожавам работата си! Среща ме ежедневно с много различни хора, към които трябва да намеря подходящ подход, за да получа работата, която искам. Уча се как да представям себе си във възможно най-добрата светлина и ме мотивира да работя върху своето външно и вътрешно развитие.

Трудно ли съчетаваш работата с майчинството и защо?

Не ми е трудно да съчетавам майчинството с работата, защото графикът ми е гъвкав и съм благодарна, че имам човек, който ми помага с Лука.

Каква си като майка?

Дисциплинирана. Опитвам се да не го глезя излишно и да го уча да е самостоятелен, също много любвеобилна, няма нещо, което ме прави по-щастлива от една негова прегръдка и целувка.

Разкажи ни за бързото си възстановяване след раждането. Как го постигна?

С много труд и безсъние. Може би това, че го кърмих дълго време, ми помогна с горенето на калории. Започнах да тренирам месец след като родих и това ме зареждаше и избистряше главата ми, за да мога да съм на 100%, когато съм по цял ден и цяла нощ с Лучиано, който не беше от бебетата, които спят. Спортът ме прави по-дисциплинирана и организирана. Намерих нещото, което ме балансираше, и му се отдадох. Основно бокс, също имах личен треньор, който ми помогна да работя върху определени части от тялото, които се промениха след раждането.

Откога живееш в САЩ и какво те накара да останеш там?

Живея в Америка от пет години, пътувах и сменях различни градове, докато намеря правилното място за себе си. Първите години са най-трудни, но след определен период свикваш с начина на живот тук и той определено ми хареса. Неограничените възможности, които ти дават възможност да бъдеш това, за което мечтаеш, повлияха на решението ми да остана тук.

Кое е любимото ти ястие и място в България?

Обичам храната, която майка ми приготвя, когато съм си вкъщи. Любимото ми ястие е спанак на фурна с яйца и сирене. Едно от любимите ми места в България е Арбанаси, обичам морето безкрайно много също.

Какво ти липсва най-много от нашата страна?

Най-много ми липсва семейството ми и приятелите ми, също така вкусът на истинска, домашно приготвена храна. Майка ми обича да купува продукти от бабите, които си произвеждат всичко на село, и това е нещото, което не може да се сравни и с най-скъпите продукти тук.

Кое те усмихва?

Синът ми. Всеки един ден. Човечността на хора, които нямат нищо материално, и начинът, по който са щастливи с това, което имат.

Какъв е Ню Йорк през твоя поглед?

Ню Йорк е най-уникалният град на света. Той е забързан, пълен с енергия, възможности и интересни хора, които не се притесняват да бъдат себе си. Всеки ден когато изляза на улицата, се чувствам благословена да бъда част от тази конкретна джунгла.

Опиши се с три думи.

Дисциплинирана, състрадателна, силна.

Опиши сина си с три думи. 

Упорит, забавен, умен.

Автор: Мариана Станчева

Фотограф: Nick Suarez

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *