Барове, Нощен град
Leave a comment

На гости на Bash Bar Sofia с Рости и Тото

Сещате ли се за емблематичния бар в сериала “Приятели”, където се случват почти всички важни събития в живота на героите или поне се споделят там. Да, точно за такъв бар говорим, който за девет години се е превърнал в незаменима част от живота на известни, софийски, градски герои. Бар с атмосфера, в който дори и да влезеш за пръв път, оставаш с усещането, че си на място, в което винаги си бил. Бар, в който се случват любови, сватб,  и после се поливат ражданията на бъдещите клиенти. Бар, в който няма персонал, защото винаги те посрещат приятели… абе накратко Bash Bar.

И ако се чудиш какво го прави толкова специален ние ще ти кажем – персоналът -генератор на големите усмивки, невероятното капучино, силните коктейли и творческия махмурлук. Днес искаме да ни разкажат за себе си мъжката сила на БАШ барманите.

Кои са момчетата зад бара?

Рости: Готини, приказливи, често брадясали… Често на пръв поглед намусени, но  с две приказки лесно разчупваш леда! Абе момчета…

Тото: Тото и Рости…не е ли достатъчно? 🙂  Добре, това сериозно две от „Баш“ лицата, които могат да се похвалят с много неща, но сега за нищо не се сещам. А иначе е страшно… Ще ви кажа само, че е адски фън и, ако ми влезете на ТИ, очаквам да си станем приятели. Тука е така! 90% от хората са супер яки, те създават атмосферата, заради която идват другите 8%, 1% си поръчват „3 в 1“ (много ясно, че нямаме „3 в 1“) и 1% сме ние.

Тото, кое те задържа в бара толкова години?

Има нещо много специално тук… Започнах  зад бара през 2011г., после поцъках малко из света и се върнах директно тук. Срещнал съм уникални хора на това място, с които си създадох незабравими спомени. Това ме задържа. Всеки ден е така. За мен най-ценно е създаването на бъдещи спомени, а от тук имам много!

Рости, кои са любимите ти клиенти?

Любимите ми клиенти винаги имат силно изразено чувство за хумор, дори понякога са отявлено саркастични… Няма точно определено питие, характерно за тях, но обикновено след втората поръчка вече знам точно какво е и как клиента го иска сервирано… Обичам хората, които могат да се забавляват, без да се нуждаят от нещо или някой конкретен за целта Те просто се забвляват! Чарът винаги започва с една естествена усмивка.. Останалото е синергия между двама участници, които се забавляват.

Как изглеждат купоните зад бара?

Тото: Ще споделя само, че много често се забавлявам повече, отколкото, ако бях пред бара.


Да си част от парти на напълно непознати хора, с напълно различни интереси, е космос. Следващия път, когато дойдат, обаче са мои хора.


Поздрави на всички „Баш лица“ !

Рости: В бара никога не липсват интересни хора и купон… Поне от едната страна на бара (смее се)

Ако двамата сладури от Bash Bar Sofia те спечелиха, отиди да се забавляваш с тях в събота, когато барчето празнува Деветия си рожден ден. Изненадите са сигурни, а повече за събитието можеш да видиш тук

Автор: Деската Дончева

Снимки: Личен архив

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *