Лицата
comment 1

Даниела Едуардс

Тя е от момичетата, на които не има пука кога и къде, но винаги знае как да се забавлява. Винаги усмихната и разговорлива. Тя е жител на света. Тя е от хората, които не можеш да cпреш, и винаги ще те изненадат с нещо. Тя е луда глава, както биха я нарекли приятелите й.

nat_8254web

Здравей, Дани. Можеш ли да ни кажеш коя си в момента и коя искаш да бъдеш?

В момента съм много неща: ученик, учител, преводач, гримьор, за в бъдеще бих искала да съм собственик на частен бизнес/бизнеси, имам няколко идеи, над които работя в момента (това в професионален план), а иначе душевно в момента съм малко объркана, занимавам се с много неща едновременно и не съм сигурна точно накъде ще ме отвее вятърът (професионално и в географски план), за в бъдеще бих искала да съм по-решителна и да вярвам повече в себе си и в способностите си (добре, че е мъжът ми да ми напомня за тези способности, аз много се подценявам).

nat_8248web

Какво правиш в свободното си време?

Тренираме през седмицата. Уикендите най-често пътувам някъде със съпруга ми, живеем 50% в превозни средства и куфари. И двамата обичаме да откриваме нови места и дестинации, дори да е някой хълм, който виждаме през прозореца на хола, мисля, че за изминалата година сме посетили 6 държави и навъртели безброй километри. Ако не пътуваме, сме сред приятели, боулинг турнири (които продължават дълго, защото всичките ни приятели са добри и никой от нас не губи, което прави играта безкрайна), обичаме и да готвим, а в редките случаи, когато не правим нито едно от изброеното, си правим филмови маратони на дивана.

nat_8278web nat_8295web

Защо приятелите ти те имат за луда глава?

Хаха, ами може би защото винаги успявам да забъркам някоя щуротия по всяко време с всеки, а другата причина е, че казвам каквото мисля и съм прекалено искрена, и много хора намират това за налудничаво. Това е според мен, а те може да имат още причини.

Къде беше последно на море и къде би искала да отидеш?

В Гърция, където – учудващо, водата беше по-красива от тази на Карибите. (Може да сме уцелили такъв момент), бих искала да отида на тооооолкова много места, че ще ви трябва още една статия само за да ги изброя. Обожавам да пътувам! Но в момента опаковам багажа за Маями и нямам търпение да съм сред любимите ми палми. ( Мисля, че в предишния си живот съм била палма, толкова много ги обичам).

Често ти се налага да пътуваш. Как изглежда светът през твоите очи?

Понякога имам чувството, че е много голям, но по-често чувствам колко е малък. Бих искала да го видя целия – и хубавите, и лошите му страни.

nat_8299web

Разкажи ни една забавна случка от някое пътуване.

И те са много. Баба ми използва неприлични думи на летище във Франция. Майка ми танцува с улични барабанисти в Лас Вегас и – учудващо, хората й дават пари, баба ми изхарчва парите за сладолед в казино и се връща със снимка с трима симпатични танцьори от популярно шоу в Лас Вегас, внучката на Рокфелер ме напива в заведение, със съпруга ми търсим дискотека по време на рамадан в Дубай и таксиметровият шофьор ни оставя пред някаква сграда с червени фенери и светлини, влизайки вътре, разбираме, че това са проститутки (не търсете дискотека по време на Рамадан!), пътуваме до Будапеща с кола точно когато имаше стотици имигранти, с един приятел сме от Американското посолство, и двамата с мъжа ми се опитваме да му обясним, че има пълното право да мине пред всички 300 коли пред нас, но на него му е мъчно за хората и не иска да го помислят за лош човек… Чакахме 4 часа, след което митничарят го попита защо не е минал от съседната лента за дипломати… Щях да го набия! На същата тази екскурзия срещнахме 8 студенти от Уелс, с които попаднахме в хавайски бар, където някакъв мъж под влиянието на не съм сигурна какви вещества, седна на нашата маса и на измислен от него език ни обясняваше нещо, беше много смешно, но и малко страшно. Но от всичките ни пътувания винаги срещаме нови хора, с някои от които до ден-днешен сме приятели и това много ми допада. Имаме приятели буквално по цял свят.

nat_8318web nat_8332web

Вярно ли е, че хората намират теб, а не ти тях?

В повечето случаи е така, често се чудя “как пък точно на мен попадна?” Много често съм магнит за итересни, забавни, добри личности, но понякога привличам и пълни олигофрени. (слава Богу все по-рядко ми се случва)

Мъжът ти е американец. Какво мисли той за България?

Много му харесва, често казва, че би искал да живее в България (и си сменя мнението 1 час след това), но като цяло всичко му харесва – културата, храната, музиката, страната.

Какво е за теб модата?

Могъща индустрия. Понякога това, което е „на мода”, ми харесва, друг път – не. На мнение съм, че трябва да се обличаме спрямо нашата фигура и индивидуален вкус. Обичам да експериментирам с различни „Outfits” , но само защото в момента половин Холивуд е по прозрачни блузи и им се виждат гърдите, не значи, че всички триабва да тръгнем голи по улиците (sorry, момчета), но много хора са изключително верни на модата и следват всички тенденции, което за мен не е от голямо значение.

nat_8368

Кое е последното нещо, което си купи за твоя гардероб?

Два пуловера, тип туника (Military green, което е модерно, хахаха, и черен!).

Какво те кара да се усмихваш?

Семейството ми, приятелите ми, Бобчо (всички тези личности са толкова забавни и интересни, а когато усещаш и колко много те обичат, няма как да не се усмихваш, благодарна съм на Господ за всеки един от тях).

Истинските хора ме карат да се усмихвам, тези, които не се правят на нещо, което не са, които са позитивни и искрени, за които шестото ми чувство не работи и не ми подсказва, че има нещо гнило (то по принцип от 2 – 3 години насам не ми позволява да допускам хора до себе си толкова често, колкото преди, защото няколко пъти не му повярвах, а то винаги се оказва право, мамичката му!).

Истински влюбените двойки също ме карат да се усмихвам, тези, които просто те карат да усетиш любовта във въздуха, без да я натрапват.

nat_8348

За какво мечтаеш?

Аз съм голям мечтател. Мечтите ми са безброй. Щастлива съм, че много от личните ми мечти са вече реалност, което ме стимулира да мечтая още повече, за още по-грандиозни неща.

Вече научихте за някои от мечтите ми да обиколя колкото мога повече места по света и да започна свой бизнес. Ще ви дам още няколко от останалите 7 милиона мечти:

Да са здрави и щастливи семейството и приятелите ми. (Което автоматично ме прави и мен щастлива, хихи!).

Да науча още поне 2 езика, за да станат 7 (любимото ми число, затова и 7 милиона, хаха!).

Да имам възможност да помогам на хората (не знам по какъв начин, но да го открия).

Да пуснат самолетни билети докъдето поискаш за 100 лева. ( Шегувам се).

Да има повече любов, мир, разбирателство, душевна красота по света. (Не се шегувам).

Да участвам във филм. (Още един, защото вече съм участвала в един, в 7-ми клас, на който аз бях режисьор!).

Да напиша книга. (Поне една).

Да продължавам да срещам позитивни хора, които ме обогатяват. (От различни места, религии, култури).

Да се омъжа за съпруга ми отново след 8 години, решила съм на всеки 10 години. (Първо, защото много ме обича (и аз него), и второ, защото една булчинска рокля не е достатъчна, и трето, защото е толкова прекрасно да събереш най-любимите си хора на едно място и да празнуваш любовта).

Да разширим семейството с още двама. (За бебета става въпрос, и не е на последно място тази мечта, да, мамо, знам, че ми е време вече).

Да…………..

nat_8372web

Пожелай ни нещо.

Пожелавам ви да сте все така интересни и иновативни, да се сбъдват мечтите ви, да не свършват идеите ви и да нараства броят на последователите ви.

Текст: Мариана Станчева

Снимки: Наталия Калчева

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *