Лицата
Leave a comment

В гардероба на Естер Ривера

   Днес Ви представяме едно екзотично и чаровно момиче. Тя се казва Естер и е с българо-кубинска кръв. Когато я виждаме за първи път, ни се приисква да Ви я представим. Естер е шура, смела и усмихната мацка. А какво ни казва тя за стила си, вижте сами… Взаимствам много от тъй наречения Стрийт стайл, тъй като за мен модата се ражда на улицата. Определям себе си и стила си като Метаморфозен.

Здравей. Разкажи ни малко повече за теб и твоята жилка.

Здравейте. Приятно ми е. Аз съм Естер от далечната Куба. Всъщност истинското ми име е Естер Йорданова, но Ривера звучи някак си доста завършено. (смее се) На 25 години съм, горда мама на прекрасно момченце. Моите корени произлизат от далечната Латинска Америка, откъдето е моят папи (тати). Майка ми е наполовина еврейка, наполовина българка, а баща ми – от Куба 🙂 Родена съм там, дошла съм тук на 2 години, съвсем малка и невръстна. Израснах в България, като цяло съм си побългарена кубинка. (смее се)

Какъв е твоят стил?

Нямам точно определен стил. Взаимствам много от тъй наречения Стрийт стайл, тъй като за мен модата се ражда на улицата. Определям себе си и стила си като Метаморфозен. (смее се) Днес може да съм в супер Класи елеганс стайл, а на следващия ден да съм супер пънк бунтарка примерно, ахаха. Всичко е от настроението.

Как избираш дрехите си?

Трудно… ахахаха. Повечето ми дрехи са на майка ми, на баща ми или от някой секънд хенд. Естествено, имам и много от тъй наречените „марки“, но не съм зависима от това дрехите ми да са скъпи, маркови или нещо подобно. Не е важно дрехата да е скъпа, важно е как се комбинира. Във всеки мой тоалет влагам по нещо от себе си, защото за мен модата е начин на себеизразяване.

Имаш ли любим дизайнер?

Ами, трудно е да се каже кой точно ми е любим. За мен всеки дизайнер е уникален по рода си. Най-любимият ми всъщност не е световноизвестен дизайнер, но мога да кажа, че никак не отстъпва. Това е моят преподавател по рисуване Александър Гергинов, на когото искам много да благодаря за подкрепата и за вярата в мен и моя стил.

Кой е любимият ти аксесоар и защо?

Косата ми. (смее се) На всичко си отива просто. Пък и ми помага много да изглеждам различно всеки път само с леко побутване оттук и придърпване оттам, и става различна прическа.

С какво не се разделяш никога?

С моя Чокър. Държа винаги да имам Чокър, въпреки че в миналото са го ползвали само тъй наречените „труженички“, аз държа да го имам. Даже имам собствена мини колекция, направена от стари колани.

Какво има в гардероба на Естер?

Само молци няма. (смее се) Странни неща има като цяло, но бих могла да направя едно леко интро, като ви разреша да надникнете. Надявам се да ви е интересно.

Автор: Мариана Станчева

Фотограф: Соня Тракийска 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *